MENÜ

Pr

Szakfolyóirat > 2010/01 > Pr Biomassza trágya silókukorica

100%-on Kapuvár

Egy évvel ezelõtt, november elején indult a Kisalföldi Mg. Zrt. Kapuvár melletti 1000 tejelõ tehenes szarvasmarha telepén, az 524 kW-os villamos teljesítményû biogáz üzem építése. A beruházó azon kevés EMVA pályázó közé tartozik, aki a megvalósítást komolyan gondolta, és mára teljes gõzzel termeli a villamos- és hõenergiát.

Szakfolyóirat > 2010/01 > Pr KWS vetőmag GMO

Jubileumi születésnap a KWS Magyarországgal

December elején színes programok és rendkívül hangulatos este részesei lehettek a KWS Magyarország Kft. megalapításának 10. évfordulóját ünneplõk. A budapesti Kongresszusi Központban a KWS MAIS GmbH. ügyvezetõ igazgatója, DIRK AUGUSTIN ÉS PALLÓS MIHÁLY, a jubiláló cég vezetõje sajtótájékoztatójával kezdõdött a nagyszabású rendezvény, amelyrõl röviden beszámolunk olvasóinknak.

Szakfolyóirat > 2010/01 > Pr Güttler magágykészítés simító

Magágykészítés: Güttler FlatSpring technológia

Hírleveleinkben és hirdetéseinkben is találkoztak már legújabb fejlesztésünkkel a Güttler FlatSpring simítóval. A FlatSpring simító a Güttler PW 540 ASL Master, Güttler PW 620 ASL Master és a Güttler PW 640 ASL Master hengerekhez lett kifejlesztve. Már eddig is léteztek elõtétek a Güttler hengerekhez, amelyeket telepített gyepek termesztésében használnak. A legújabb fejlesztésû Güttler FlatSpring simító azonban a szántáselmunkálásban, nehéz körülmények között használható.  

Szakfolyóirat > 2010/01 > Pr Gép magtár Skorpió

Magyar virtus és dán technika

A szolnoki székhelyû ALEX Kft. 1991 óta ismert és elismert szakmai körökben, mint a gabonaraktári anyagmozgató gépek gyártója és forgalmazója. Az Agritechnika kiállításon bemutatott új fejlesztésük prototípusa a gabonatárolók régóta megoldatlan feladatát teljesíti. Errõl tájékoztatja röviden olvasóinkat Kiss Sándor az Alex Kft. ügyvezetõ-tulajdonosa.

Szakfolyóirat > 2010/01 > Pr Sumi Agro piac vevők

Megújult, egységes márkanév - Sumi-Agro

A Summit Agro Europe Ltd 2010. január 1.-jétõl Sumi Agro Europe Ltd-re változtatja a nevét. A névváltoztatás egy eseménysorozat részeként valósul meg, melynek célja egy egységes identitás, közös márkanév, a SUMI AGRO kialakítása mindazon vállalatok közremûködésével, akik a megújult SUMI AGRO EUROPE csoport tagjai.

Szakfolyóirat > 2010/01 > Pr Szárító Petkus fűtés

PETKUS - A MEGBÍZHATÓ TECHNOLÓGIA

Szárítás felsõfokon A PETKUS szárítók és terményfeldolgozó technológiák már több mint tíz éve jelen vannak a magyar piacon, s évtizedek óta meghatározó szerepet töltenek be a hazai terményfeldolgozásban a tisztítástól, a szárításon keresztül, a vetõmag feldolgozásig.