MENÜ

Megérkezett hazánkba az EURALIS

Oldalszám: 43
2014.02.25.

A francia EURALIS SEMENCES csoport legújabb saját leányvállalataként, régi-új márka képviseletét látja el a 2009. november elején elindult EURALIS VETÕMAG Kft.

 

 


 

Az európai piacokon a kukorica, napraforgó és repce vetõmagok szegmensében vezetõ szereppel bíró EURALIS már 10 éve jelen van Magyarországon a jól ismert RUSTICA márkanévvel.

A 106 millió EUR éves forgalmat bonyolító francia anyavállalat magas szintû genetikai háttérrel dolgozó nemesítõ csapata kiváló és közkedvelt fajták sorával igyekszik segíteni annak a több mint 300 000 farmernek, akik az EURALIS vetõmagjait választja, legyen szó kukorica, repce, szója vagy cirok növényfajokról.

A tudatos és piacorientált szelekciós munkának köszönhetõen a napraforgó esetében az EURALIS GROUP részesedése 16%, mely komoly hányadnak tekinthetõ európai szinten.

A hazánkban egy évtizede ismert RUSTICA márkanév bevezetését követõen az elõbb ismertetett háttérrel indította el saját brand égisze alatt kereskedelmi cégét az EURALIS csoport. Az EURALIS VETÕMAG Kft a már jól ismert növényfajok újabb kínálatával segíti a magyar gazdákat. Fontos megjegyezni, hogy a szója esetében fontos partner, a Summit-Agro Kft szolgálja ki a tisztelt vetõmagfelhasználókat.

Az EURALIS VETÕMAG Kft célul tûzte ki azt, hogy a gazdák partnereként szolgálhassa a magyar mezõgazdaságot és kínálatával hozzájárulhasson a növénytermesztõk sikereihez.

E cél eléréséhez a magyar EURALIS szorosabb együttmûködést tervez viszonteladóival annak érdekében, hogy a kutatási programokból kiválasztott újabb és újabb EURALIS hibridek mielõbb megérkezhessenek a hazai gazdálkodókhoz, így téve széleskörûen elérhetõvé a sokoldalú növényfajokat.Euralis Vetõmag Kft. • Bp 1118, Rétköz u. 5.

Tel.: 883-8884 • Mobil: +36-20/468-5184