MENÜ

Földvásárlásban partnere az FHB

Oldalszám: 26
2014.02.19.

Az FHB Kereskedelmi Bank Zrt. többek között számlavezetési szolgáltatásával, az FHB Jelzálogbank Nyrt. pedig Birtokfejlesztési hitelével segítheti agrárvállalkozása fejlõdését.

 

 

FHB Vállalati BankszámlaA vállalkozások eltérõ számlahasználati szokásaihoz igazodva alakította ki az FHB Kereskedelmi Bank Zrt. bankszámlacsomagjait. Az FHB Vállalati Bankszámla csomagokkal egyszerûen, rugalmasan és olcsón intézhetõk a mindennapi pénzügyek, a vállalkozás számára megfelelõ számlacsomaggal pénzt és idõt takaríthat meg. A számlanyitás az FHB-nál ingyenes, sõt a számlacsomagok közti váltásnak sincs díja. Ezen kívül ingyenesen kérhetõ az FHB Netb@nk és az FHB TeleBank, ráadásul versenyképes látra szóló kamatot kínálunk.– A START számlacsomagot induló vállalkozásnak, kisebb forgalmú cégnek ajánljuk, havonta kevés, fõleg forint átutalás lebonyolítására, teljes körû banki szolgáltatással 0 forintos számlavezetési díj mellett.– BÁZIS számlacsomagunkat olyan kisvállalkozásoknak állítottuk össze, amelyek döntõen forint alapú, átlagos volumenû banki forgalmat bonyolítanak le.– A PLUSZ számlacsomag közepes méretû vállalkozásnak ajánlható, sok átutalással deviza és forint pénzforgalommal.– A PRÉMIUM számlacsomag elõnyeit a legalább 500 millió forintos éves pénzforgalmú cégek használhatják ki.

FHB Birtokfejlesztési HitelÖnálló helyrajzi számmal rendelkezõ, legalább 1 hektár területû termõföld (szántó, gyümölcsös, szõlõ, rét, legelõ mûvelési ágú) megvásárlására kínált konstrukció az FHB Jelzálogbank Nyrt.-tõl. Feltétele e kölcsönnek, hogy a kölcsönigénylõ meglévõ földtulajdona és a vásárolni kívánt termõföld együtt nem haladhatja meg a 300 hektárt, illetve a 6000 aranykorona értéket.Kölcsönt olyan magánszemély vagy egyéni vállalkozó, mg. termelõ igényelhet, ki rendelkezik a Mezõgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal regisztrációs igazolásával. A kölcsön minimum egymillió Ft, maximum 50 millió Ft, de nem haladhatja meg a fedezetül felajánlott ingatlan(ok) együttes hitelbiztosítéki értékének 60%-át, az igazolt jövedelem vizsgálata mellett elérheti a 70%-ot. Ugyanakkor a kölcsönösszeg nem haladhatja meg a vételárnak az adós tulajdoni hányadára esõ részét. Fedezetként termõföldet, lakóingatlant (és a hozzátartozó garázst), építési telket, irodát, üzlethelységet és üdülõt fogad el az FHB. A futamidõ elsõ 20 évére állami kamattámogatás vehetõ igénybe.A kamattámogatás mértéke a megfizetett kamat ötven százaléka. Az adós a kamattámogatást negyedévente igényelheti az adóhatóságtól.További információkért keresse fel az FHB fiókjait a megyeszékhelyeken vagy a www.fhb.hu honlapot; hívja a 06-40/344-344 számot vagy írjon az [email protected] címre!

 


Jelen tájékoztatás nem minõsül ajánlattételnek, a részletes feltételeket a vonatkozó Általános Szerzõdési Feltételek, üzletszabályzatok és hirdetmények tartalmazzák.