MENÜ

Az Euralis Vetõmag Kft. repce szezonnyitója

Oldalszám:
2014.02.17.

 


A kétnaposra szervezett szakmai eseményen az EURALIS SEMENCES hazai leányvállalata gazdák és viszonteladók számára mutatta be idei repce portfólióját, valamint fejlesztési kísérletét.

 

Az elmúlt év végén megalapított Euralis Vetõmag Kft. széles körbõl üdvözölhette vendégeit abból a jeles alkalomból, hogy elsõ önálló repce szezonját kezdi meg hazánkban. Az Euralis kibõvült magyar csapata mellett, a francia anyavállalat vezetõi is köszöntötték a megjelent látogatókat.

 

 

A bevezetõ után a Vetõmag Terméktanács részérõl Dr. Ruthner Szabolcs köszöntötte a céget. Ezt követõen az Euralis Vetõmag Kft. cégvezetõje, Kassai Ervin és marketing vezetõje, Berecz Sándor számolt be az értékesítési politikáról és az aktuális repcekínálatról.

Stratégiai partnerként a BASF Hungária Kft-tõl, Németh Tibor mutatta be az EURALIS – BASF együttmûködés részleteit és külön kitért a repce idõszerû növényvédelmi feladataira. Az elõadásokat Szekrényes Gábor; – MgSzH – a repcetermesztés európai helyzetképét, jövõbeni lehetõségeit és hazai fajtaajánlati vonatkozásait bemutató elõadása zárta le.

 

 


 

Délután a tordasi kísérletbejárás alkalmával a látogatók betekintést nyerhettek az EURALIS repce nemesítésének hazai vonatkozású és a 2-3 év múlva a piacon látható hibridjeinek vizsgálatába. Bemutatásra került az EURALIS új középérésû hibridje, az ES MERCURE és a korai hibrid, az ES NEPTUNE. Utóbbi két anyag az EURALIS saját sztenderdje. Régi ismerõsként az ES ARTIST középérésû hibrid és az ES ASTRID középérésû fajta a portfolió elemeiként ismét elõkerültek. A bemutató során az érdeklõdõk még további 6 új, magyarországi tesztelés alatt álló hibriddel ismerkedhettek meg.

 

 


 

 

Az Euralis Vetõmag Kft. ezúton köszöni meg a gazdák, viszonteladók és a sajtó képviselõinek megjelenését, akik részvételükkel tették teljessé e szezonnyitó rendezvényt.

Euralis – NÖVELJÜK bizalmát! – www.euralis.hu  

Berecz Sándor • marketing menedzser

Képgaléria

Hanganyag   

Videó