MENÜ

Bemutatkozik a Velox-Ker kft.

Oldalszám: 41
2014.02.11.

A tavaly indult cég – egyrészt a korábbi Top-Farm Kft. tevékenységét folytatja tovább, másrészt az idén bõvítette is tevékenységét.

 

 


A Massey Ferguson gépek, alkatrészek forgalmazását és szervizelését tovább folytatjuk korábbi telephelyünkön. Ugyancsak a korábbi éveknek megfelelõen szerepel kínálatunkban a Pöttinger és a Güttler gépek forgalmazása is. Ezenkívül hazai és import munkagépeket forgalmazunk szántóföldi és szõlõ-gyümölcs termeléssel foglalkozó gazdák részére.Az idei évtõl szerepelnek a cég kínálatában a következõ gyártó minõségi gyártmányai:KUBOTA, GIANT, TRIOLIET, QUIVOGNE, DANFOIL. - Kubota speciális traktorok, rakodók, fûnyírók forgalmazását kezdjük meg, ezekkel bõ­vítve vevõkörünket is. A Kubota gépekre 3 év garanciát biztosítunk, szervizszakemberünk gyári képzésen vett részt. - A Giant márkával az udvari kisrakodók is megjelennek kínálatunkban. - A Quivogne gyártómû a minõségi talajmûvelõgépek elõállítójaként ismert Európában. A Quivogne más gyártómûvek bevonásával, illetve megvételével teljes munkagép kínálatra törekszik. - A Danfoil dán gyártómû a permetezõgépek piacán kínál teljesen egyedi speciális megoldást.

 

 

A gépek megtekinthetõk, illetve kipróbálhatók a „Baranyai Gazdanapok”-on.

NAGY FINANSZÍROZÁSI AKCIÓ!

Most az MF traktorokra rendkívül kedvezõ (3 év, kamat nélkül) részletfizetési akciót hirdet a kereskedõ. Az akcióban résztvevõ gépekrõl, árakról és a részletekrõl a területi MF kereskedõk adnak információt.NAGY VETÉSI AKCIÓ!

A Pöttinger cég és partnere a Velox-Ker Kft. az õsz folyamán repce és gabona vetési bemutatókat tart. Baranya-Tolna-Somogy megyékben, 10 gazdánál, összességében 100 ha területen vetünk a Pöttinger TerraSem mulcsvetõgéppel. A program listája szintén megtekinthetõ a vásárban.Kiss László • 06-30/927-6735