MENÜ

Hinowa minidömperek

Oldalszám: 68
2014.02.07.

Kisvállalkozóknak és magánszemélyeknek egyaránt hasznos eszközei lehetnek a Hinowa minidömperek, amelyek a csatlakoztatható adapterek révén akár húsz különbözõ géppé alakíthatóak.

 

 

A Hinowa minidömpereket, – noha az önsúlyukhoz képest kiemelkedõ szállítási kapacitásokkal bíró gépek – számtalan esetben vehetnék hasznát nem csupán az építõipari kisvállalkozók, hanem a mezõgazdaságban, erdõgazdálkodásban, fuvarozásban dolgozók, vagy akár az árukiadó és gépkölcsönzõ cégek. A minidömperekre csatlakoztatható adapterek révén egy multifunkcionális termelõeszköz tulajdonosává válhatunk.
Az olasz Hinowa 500 és 2500 kg közötti szállítási kapacitással hét méretrendben kínál minidömpereket. A magyar piacon az 1100, illetve 1200 kg-os kapacitású, a középmezõnybe tartozó HS1100, HS1150 és HS1200-as modellek számíthatnak a legnagyobb érdeklõdésre. A HS1100 valójában az alapgép, amelyikhez tizennégyféle adapter választható, és amelyikhez már szériafelszereltségben dukál néhány olyan extra tartozék, mint a rezgéscsillapított lábtartó, kiegészítõ hidraulikakör, vagy a hidraulikus láncfeszesítõ. Ezzel szemben a HS1150 már továbbfejlesztett modell, húsz különbözõ adapter-csatlakoztatási lehetõséggel.

 

 

A két modell benzines (13 LE-s Honda GX390 I) és dízel erõforrással (10 LE-s Yanmar L100N) egyaránt kapható. A középkategória csúcsmodellje a HS1200-as minidömper, amelyet 14 LE-s kéthengeres, vízhûtéses Perkins motorokkal vérteznek fel. Az 1200 kg-os teherbírású változatot azoknak ajánljuk, akik kompromisszumok nélkül szeretnék kihasználni az eszköz multifunkcionalitásából származó elõnyöket.www.kormendi-online.hu