MENÜ

Nagy sikerû AgrárgépShow Etyeken

Oldalszám:
2014.02.06.

 

A MEGFOSZ elnöksége a tagok érdekeit szem elõtt tartva alternatívaként szervezte meg az etyeki kiállítást, amely rendezvény a hagyományos megoldásokhoz képest jóval kevesebb ráfordítással valósulhatott meg. A program szervezése rekordidõ alatt zajlott, és a nem várt jelentõs érdeklõdés okozta apróbb hiányosságok is (megközelíthetõség, beléptetés, étkeztetés) segítik a szervezõk jövõbeni mind jobb eredményû elõkészítõ munkáit.

A hatalmas érdeklõdés övezte etyeki kiállítást 25 ezres látogatói szám jellemzi, és minden várakozást felülmúló megrendelések realizálódtak. Kiválóan debütált hát az Agrárshow, amely minden szempontból tökéletesen kielégíti a szakmai igényeket: a kiállítók számára kedvezõbb és rugalmasabb feltételeket, a látogatóknak pedig sokkal nagyobb termék- és szolgáltatás választékot biztosítva.

A MEGFOSZ egységes fellépésének köszönhetõen megszervezett „konszenzusos” kiállítás a taglétszámuk megugrását is eredményezte. Jövõ évi terveik része pedig egy olyan stratégia, amelyben akár szabadföldi bemutatók is szerepelnek majd. Elnökségük ebben számít a tagjaik véleményére is, amelyek összegzését követõen közösen hoznák meg a döntéseiket. A szövetségük nyitott, várják tehát az új tagokat soraikba, hogy mind többen részesülhessenek az elérhetõ maximális kedvezménybõl.