MENÜ

Harc az energiáért

Oldalszám: 99
2014.02.06.

Manapság az energiaárak szárnyalását tapasztalhatjuk. Elég csak a benzinárra vagy a földgáz árára tekinteni. A jelenlegi közel-keleti helyzet csak fokozza ezt az állapotot. A globális kereslet lassan meghaladja a fosszilis energia kínálatot, az árak tovább emelkednek, harcolunk az energiahordozókért, miközben hazánk jelentõs biomassza potenciállal rendelkezik.

 

 

Az energia, a háztartások, cégek, állami intézmények fenntartási költségeinek legjelentõsebb részét teszi ki. Ha itt egy korszerû, helyi alapanyagokra épülõ, faapríték, pellet, vagy Agro pellet kazánrendszer kerül elhelyezésre, óriási energiaköltség megtakarítás érhetõ el.

 


 

 

Miért fizetne egyre többet az energiahordozókért, ha egy egyszeri beruházással drasztikusan minimalizálhatja mûködési költségeit. Több tízezres referenciapontunk van világszerte, de már Magyarországon is számos megtekinthetõ beruházással rendelkezünk, az egészségügyi intézményektõl, az iskolákon át a terményszárítóktól az üzemcsarnokokig. Teljes körû szolgáltatással állunk rendelkezésükre a tervezés, kivitelezés, pályázat lebonyolítása mellett akár finanszírozóként is. Ha megújuló energiára vált, akkor velünk tegye, aki legmagasabb technológiai, fejlesztõi háttérrel rendelkezik, és valóban mintaszerûen mûködõ rendszereket építünk, legyen az 6 kW vagy akár 12 MW.

 


 

 

Talán érdemes lenne elgondolkodnunk, ha a Világ legnagyobb kõolajtartalékaival rendelkezõ országok az alternatív energiába fektetnek, érdemes e nekünk is.Tisztelettel:

Hargassner Magyarország

Kõnigsfelder Ferenc

+36-30/916-6890

[email protected]

www.hargassner.hu

www.hargassner.at