MENÜ

Az Agro Napló szerencsefiai

Oldalszám: 1
2014.02.03.

A júliusi nyereményjátékunk során a Gabonakutató Kft. által felajánlott három zsák Gabriella fajtarepcét a 460 hektáron gazdálkodó iregszemcsei Varga István fia, Varga Tamás vette át csehipusztai üzemegységükben.

 


 

 

Kindl János magyaralmási olvasónk a másik nyertese a július hónapnak, õ a szegedi Szegána Kft. egyik kiváló termékét, egy Supertech Farmpoint szemnedvesség-mérõ mûszert nyert.Otthonában kereste fel Kindl János urat Pánczél Miklós a cég területi képviselõje a nyeremény átadása okán, de hamar kiderült, hogy kettõ Kindl János van. Apa és fia együtt gazdálkodik a 64 ha-os családi gazdaságban.

 

Az ifjú Kindl János régóta olvasója az Agro Napló folyóiratnak és figyelmesen olvas a sorok között. A nyereményjátékra a pontos választ beküldte és bízott a szerencsében.

 

Nyert egy Supertech Farmpoint szemnedvesség-mérõ mûszert. A nyereményt ezután gyakran fogja használni, hiszen a gazdaságban búzát, kukoricát, repcét és napraforgót termelnek. A betakarítás megkezdésének idõpontját is könnyebb meghatározni, valamint az értékesítéskor is közelebb kerülhet a valós nedvességtartalom megállapításához a termelõ és az átvevõ. A nyeremény átadása látható örömet okozott apának és fiának.

 


Az augusztus hónap egyik szerencsése Bacsa Mihály volt Pálmonostoráról, aki 62 hektáron gazdálkodik és egy professzionális Güttler szerszámkészlet boldog tulajdonosa lett.