MENÜ

A legnagyobb agrár seregszemle 2012-ben

Oldalszám: 60
2014.01.28.

Az idei AGROmashEXPO ismét az agrárágazat legszélesebb körû bemutatkozása lesz. Már most kétszerese a kiállítók által lefoglalt terület a tavalyinak, azaz nettó 19 000 négyzetmétert már biztosan megtöltenek, és még mindig érkeznek a jelentkezések.

 

 

2012. január 25–28. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban egy átfogó agráripari fórum várja a látogatókat: a széles körû gépválaszték mellett az input és a logisztika is egyre erõsödõ kínálattal várja a látogatókat. A tematika bõvítésével a mezõgazdasági vállalatok, a gazdálkodók beszerzésének optimalizálását segíti a rendezvény.

 


 

 Az idei AGROmashEXPO kiállításon a hazai agrárium legnagyobb kínálata várja majd a látogatókat, több mint 150 kiállító hozza el újdonságait. A 2012-es év kuriózuma, hogy a KITE Zrt. is megjelenik a kiállítók között, méghozzá önálló pavilonban.

Elõször Magyarországon az „Év traktora 2012” nyertesei. További különlegessége a kiállításnak, hogy Hannover után a 2012-es AGROmashEXPO kiállításon tekinthetik meg elõször a látogatók az év traktorait, hiszen mindhárom kategória nyertese jelen lesz a kiállításon:- Az „Év (szántóföldi) traktora 2012” cím nyertese a John Deere 7280R nehézuniverzális traktor (KITE Zrt. – F pavilon) - Az „Év speciális traktora 2012” cím nyertese az Antonio Carraro TRH 980 ültetvénytraktor (Agrolánc Kft. – G pavilon)-  Az „Év aranydizájnú traktora 2012” cím nyertese Massey Ferguson 7624 Dyna-VT nehézuniverzális traktor (Austro Diesel – A pavilon)Szakmai programok a fejlõdésért: a három kiállítást komoly szakmai programok kísérik: konferenciák és rövid pergõ elõadások a Fórum Színpadon technológiai újdonságokról, az ágazatot érintõ aktuális kérdésekrõl, finanszírozásról.

Társkiállítások:

MAGYAR KERT, SZÕLÉSZET ÉS PINCÉSZET

További információ: www.hungexpo.hu/agromashexpo