MENÜ

KIVÁLÓ MINÕSÉG - MEGFIZETHETÕ ÁR!

Oldalszám: 22-23
2014.01.28.

Ezt a mottót szem elõtt tartva áll a gazdálkodók, termelõeszköz felhasználók rendelkezésére a 18 éves Penda Kft. Gyártó partnereinek kiválasztásánál, illetve termékkínálatuk összeállításánál a fentieken túl igen fontos vezérelvük a hatékonyan és környezetkímélõ módon üzemeltethetõ, az egyes tevékenységi körök számára komplex technológiai megoldást biztosító gépsorok kialakítása.

 

 

Mint az a közelmúltban lezajlott AGROmashEXPO kiállításon is tapasztalható volt, ismét élénkülni kezdett a termelõeszközök iránti érdeklõdés. Egyre több gazdaság tervez gépbeszerzést, és nem feltétlenül csak az olcsóság számít, hanem elõtérbe került a minõség, a gazdaságos és biztonságos használhatóság.Ennek megvalósításához a tökéletes választás lehetõségét kínáljuk.Az AGRIMASTER gyár több mint 25 éve készít szárzúzó gépeket. A megszerzett tapasztalatokra építkezõ, folyamatos fejlesztõmunka eredményeként kínálatuk felöleli a szántóföldi növénytermesztés, szõlõ- és gyümölcsültetvény-ápolás, rét- és legelõtisztítás, az erdészeti és a közterület fenntartási munkákra használható szárzúzókat. Léteznek gyûjtõtartályos, hátsó vagy frontfüggesztéses, karos külpontos és padkavágó, vagy akár a sövények és útmenti fasorok nyesésére alkalmas gépek.Az AGRIMASTER szárzúzók erdõn, mezõn, szántón, ültetvényekben, parkokban és utak mentén mindenhol megoldást kínálnak a növényzet ápolására, a terület tisztítására.

 


Agrimaster KN szárzúzó

 Az AGRIMASTER szárzúzókból 80-tól akár 920 cm munkaszélességig, a pázsitápolástól a rontotterdõ irtásig kiválasztható az elvégzendõ feladatokra legalkalmasabb modell.
Agrimaster AF szárzúzó

 A PIETRO MORO cég EUROPA váltvaforgató eke szériájából a kisebb és nagyobb területen gazdálkodók is igényeiknek megfelelõen választhatnak.Az EUROPA ekék kiválóan alkalmasak a nehéz, kötött talajokon elvégzendõ munkákhoz is. Kialakításuk folytán öntisztítók – a hagyományostól ellentétes irányban történik az átfordításuk, így a felrakódott növényi részek szabadon leesnek. Az átfordítás hidraulikus munkahengerrel, az erõgép fülkéjébõl végezhetõ, a munkahenger túlnyomás elleni védelemmel van ellátva. Az 5 és 6 fejes ekék kiegészíthetõk memóriás vezérléssel is. A csapos fogásszélesség állítású ekéknél az átfordító munkahenger, a hidraulikus fogásállítású VARIANT kiviteleknél pedig az átfordító munkahenger mellett a fogásszélesség állító munkahenger is ellátható a memóriával, így biztosítva azt, hogy átfordítás után a berendezés visszaálljon az eredetileg beállított pozícióba.A cég másik élénk érdeklõdést keltett gépe egy hatékony, 7 késes és törõhenger párral is felszerelt középmélylazítója. 
A P.MORO cég 6 méretlépcsõben, akár 6 fejes kivitelben is készíti az EUROPA függesztett váltvaforgató ekéket. Igény szerint választható a munka közben is használható hidraulikus fogásszélesség állítás, lehetõvé téve a változó talaj- és terepviszonyokhoz való maximális alkalmazkodást.

 

A FAZA gyár DE LUX kéttárcsás függesztett mûtrágyaszórói a közepes és nagyobb gazdaságok szántóföldi talajerõ utánpótlásának eszközei. 1000, 1500, 1800 és 2000 literes tartállyal kaphatók. Ajánlott kiegészítõ a feltöltést könnyítõ darukar, illetve a vontatottá alakításhoz a CAR 30 szállítókocsi. A FAZA cég már több mint 20 éve készít rendsodrókat, rendkezelõket. A tavaly debütált és a nagyobb területen szálastakarmányt termesztõk körében nagy érdeklõdést kiváltott RTV rendsodró 10, 12 és 14 csillagkerékkel lenyûgözõ munkaszélességet biztosít.

 

 


FAZA RTV rendsodró

 

 

 


A FAZA gyár mûtrágyaszóróiból több mint 15000 darab mûködik az országban.Az EUROPA vetõgépcsalád gyártójának neve ugyan ez évtõl megváltozik, de a gyártás helye, a szakképzett és hozzáértõ munkatársak ugyanazok. A széria tagjai egyaránt alkalmasak apró és gabona magvak jó minõségû és gazdaságos soros vetésére. Egyszerû szerkezeti felépítésük könnyû kezelhetõséget és nagy üzembiztonságot nyújt. Kialakításuk lehetõvé teszi a nagy haladási sebességgel történõ vetést, így nagyobb területeken is jól használhatók.A gépek külsõ kerekekkel készülnek, alap kivitelben hektárszámláló nélkül, az elektromos hektárszámláló felszerelési lehetõségének elõkészítésével. A HDK féltárcsás, a DDK duplatárcsás csoroszlyákkal van ellátva, a tárcsák dupla csapágyazásúak. A tárcsa alakja már önmagában is biztosítja a megfelelõ magtakarást, amit tökéletessé tesz az alapfelszereltségként járó, fellépõ ráccsal ellátott rugósfogú pálcás magtakaró. A hidraulikus váltású nyomjelzõ szerkezet és a mechanikus magszintjelzõ szintén az alapfelszereltséghez tartoznak.

 
A jól ismert EUROPA vetõgépcsalád a megszokott, bevált minõséggel, egyszerû kezelhetõséggel és megbízható mûködéssel áll a felhasználók rendelkezésére.

 

 A török YAGMUR gyár AGRIFARM traktorai gazdag alapfelszereltséggel állnak a felhasználók rendelkezésére. Ezek a következõk: II. kategóriás 3 pontos csatlakozás, erõ- és helyzetszabályzós hidraulikarendszer 1+1 pár gyorscsatlakozóval, valamint 3-szor 4 sebességes mechanikus sebességváltó szinkronizált irányváltóval, külön kapcsolható 540/1000/járókerék arányos TLT, változtatható nyomtávszélesség, állítható magasságú hátsó és elsõ vonóhorog, frontsúly tartó és 4-szer 28 kg frontsúly, hátsó munkalámpa és sárga forgólámpa.

 

 

 
Az AGRIFARM traktorok 35, 40 és 50 LE teljesítménnyel a kisebb területeken gazdálkodók, gyümölcs, zöldség és dísznövénykertészetek, faiskolák, kommunális tevékenységet folytatók ideális erõgépe.