MENÜ

A Perstorp új terméke, a ProPhorce SR: egy különlegesen felszabaduló vajsav

Oldalszám: 49
2014.07.28.

A takarmány-adalékanyagokat gyártó Perstorp bemutatja új termékét, a ProPhorce™ SR-t, ami egyedi formában tartalmazza a vajsavat, ezért az emésztőtraktusban specifikusan tud felszabadulni. A ProPhorce™ SR a vajsav összes ismert előnyeivel rendelkezik, kedvezőtlen szaghatásával viszont nem.

 

 

 


 

 

A ProPhorce™ SR butirinekbõl áll, azaz vajsav-glicerol-észterekbõl. Az észterezési eljárásnak köszönhetõen a jellemzõ kellemetlen vajsavszag megszûnik, az aktív hatóanyag pedig a megfelelõ helyen hasznosul az emésztõtraktusban. A ProPhorce™ SR hatékonyságát számos, különbözõ állatfajokban elvégzett „in vivo” vizsgálat igazolta már.

A ProPhorce™ SR száraz és folyékony formában is elérhetõ, nem úgy, mint a tiszta vajsav vagy a bevont, kapszulázott termékek. Felhasználása könnyû, mivel nincs porképzõdés vagy káros szaghatás.

Amennyiben a Perstorp takarmány-adalékanyagairól szeretne többet megtudni, kérjük, keresse fel honlapunkat (www.perstorpfeed.com), vagy keressen bennünket e-mailben ([email protected]).

 

Dr. Papócsi Péter

CEE kereskedelmi igazgató