MENÜ

HÍRMIX

Oldalszám: 68, 15, 68
2014.01.21.

ANTONIO CARRARO – A JÖVÕ ÚTJA
Limagrain nyereményjáték - Egy színnel sokszínû élmény
Traktorpiac 2012 - 10%-os CLAAS piaci részesedés

 

 

 

 

EIMA 2012 – ÚJDONSÁGOK A KIÁLLÍTÁSONANTONIO CARRARO – A JÖVÕ ÚTJA

AZ ÉV TRAKTORA LUXUS KIVITELBENA világ egyik legnagyobb nemzetközi agrárkiállítása évrõl évre számos kiállítót, szakembert és végfelhasználót vonz. Így volt ez az idei esztendõben is. Az Antonio Carraro cég standján folyamatos volt a látogatók serege. Hét közben a szakma iránt érdeklõdõk, hétvégén inkább a gazdák érkeztek túlnyomó többségben.

 

 

 

2012-ben, az „Év traktora” díjat elnyert modell, az Antonio Carraro TRH 9800-as traktor speciális változatban került kiállításra: matt fekete fényezéssel, piros bõrüléssel és bõrbevonatos kormánykerékkel. A hidrosztatikus hajtású modellen számos újítás fedezhetõ fel: a fülke kialakításánál tovább növelték az ergonómiai és a kényelmi funkciókat. Az elektromos vezérlésû és elektronikusan szabályozott EGR, a Clean Fix™ rendszer, a munkaeszközök elektronikus joystick-kal történõ irányítása és az elektronikus sebességszabályozó – ESC – rendszer emelik az erõgépet a luxus kategóriába.Az Antonio Carraro újdonságokat Magyarországon az AGROmashEXPO-n, az Agrolánc Kft. standján – G pavilon, 402/C – tekinthetik meg.Részletes információt az Agrolánc Kft. fóti központjában (2151 Fót, Jedlik Ányos u. 35.), telefonon (06-27⁄539-640) vagy a www.agrolanc.hu oldalon keresztül kérhet.További képeket a www.facebook.hu/Agrolanc oldalra töltöttünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Limagrain nyereményjáték - Egy színnel sokszínû élményA nyereményjáték gyõztese: Fritz Ákos – Bogyiszló. Egy színnel sokszínû élmény címû játékunk gyõztesével a nyereményátadás alkalmával beszélgettünk. 

 

 

Gratulálunk Ákos! Hogy fogadtad a nyeremény hírét?- Amikor felhívtak, elõször fel sem fogtam, percekig nem tudtam hol vagyok. Most, hogy itt van a szelvény a kezemben, már elhiszem – még sosem nyertem! Nagyon boldog vagyok!

 Családod mit szól ahhoz, hogy egy nem mindennapi kalandban lehet részed?- Örülnek és persze irigykednek is, hiszen Rio de Janeiro-ba eljutni különleges dolog. Személy szerint már nagyon várom az utazást!

 Miért döntöttél úgy, hogy részt veszel a játékunkban?- Limagrain repcét évek óta termelünk. Tavaly az Artoga nagyon jó benyomást tett ránk, szépen áttelelt, jól reagált a szélsõséges idõjárásra és jól is termett. Logikus volt, hogy idén újra szerepet kap. Mindenképpen vásároltam volna, a játék csak egy plusz lökést adott a döntéshez.

 Mi a tapasztalatod egyéb LG termékekkel?- Úgy öt éve termelünk Limagrain kukorica hibrideket. Vetettünk már LG 33.95-öt és LG 34.75-öt is, idén az LG 33.50-re esett a választás, mert korai hibridre volt szükségünk. Igen meggyõzõ volt, az idei súlyos aszályt jól tolerálta és a termésére sem lehet panaszunk. Nagyon pozitív tapasztalatunk van az LG 56.58 CL napraforgó hibriddel! Idén vetettünk elõször és 3 tonna feletti termésével bizony fölfelé húzta az üzemi átlagot.Köszönjük a beszélgetést, sok színes élményt kívánunk! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Traktorpiac 2012 - 10%-os CLAAS piaci részesedésAz elmúlt két évben még csak megközelítette, az idén viszont már el is érte Magyarországon a 10%-os részesedést a CLAAS traktorok piaci aránya az újonnan értékesített nyugati gyártású traktorok területén.

 

  

 

Egy olyan jelentõs eredmény, mint a traktorpiacon a 10%-os piaci részesedés elérése, különleges elismerést kíván. Ez a 10% számunkra is igen fontos jelzõszám, hiszen Németországban, a CLAAS gépek európai fellegvárában sem beszélhetünk ennél magasabb részesedésrõl. Ez pedig egyértelmûen magasabb, mint az átlagos európai piaci részesedés – fogalmazott Karl-Hubertus Reher, a német cég régióigazgatója.A két cég együttmûködésének 12 éves évfordulóját választották ki a CLAAS cég képviselõi, hogy elismerésük jelképeként egy 105 lóerõs CLAAS ARION 420 típusú traktort adjanak át a CLAAS gépek és alkatrészek kizárólagos hazai importõri feladatait ellátó Axiál Kft. képviselõinek, Harsányi Zsolt tulajdonos-ügyvezetõnek és Trunk Mihálynak, az Axiál Kft. CLAAS gépüzletág-igazgatójának. Az elsõ gépet mindig a kereskedõ adja el, de a másodikat már a szerviz- és alkatrészszolgáltatás. Az Axiálnál pedig nagyon jól lehet látni, hogyan segíti e két professzionális szinten végzett háttérszolgáltatás a további gépértékesítéseket – hangsúlyozta Jan-Hendrik Mohr, a CLAAS vállalatcsoport jelenlévõ kereskedelmi igazgatója. A 105 lóerõs traktor a tervek szerint az Axiál Kft. bemutatógép flottáját erõsíti majd, segítségével a jövõben a gazdák saját körülményeik között is megtapasztalhatják a kis traktorban rejlõ teljesítményt.