MENÜ

Aktuális

Szakfolyóirat > 2013/01 > Aktuális Támogatás pályázat

A szaktanácsadó válaszol

Az EURO-ECO Csoport tagjaként mûködõ Univer-Penta Kft. névjegyzéki szaktanácsadói, munkatársai országszerte nap mint nap találkoznak olyan kérdésekkel, amelyek más gazdálkodókat is érinthetnek. Lapunkban rendszeresen megosztják olvasóinkkal a fontosnak vélt kérdésekre adott válaszaikat.  

Szakfolyóirat > 2013/01 > Aktuális Adó ÁFA számla

Adóügy

Kötelezõ a társasági szerzõdésmódosítás 2013. február 1-igAz Áfatörvény fontosabb változásaiAz áfatörvény változásával módosul a számla kötelezõ adattartalma is 2013. január 1-jétõl

Szakfolyóirat > 2013/01 > Aktuális Adó gázolaj jövedékiadó

Aktuális támogatások

A mezõgazdaságban felhasznált gázolaj jövedéki adó visszatérítése 2013. január 1-tõl megváltozik. A 2012. évben a mezõgazdaságban felhasznált gázolaj után 2013. január 15-tõl lehet a jövedéki adót visszaigényelni elektronikusan és még ebben az évben postai úton. Az õstermelõi igazolványok megújítására továbbra is 2013. március 20-ig van lehetõség.  

Szakfolyóirat > 2013/01 > Aktuális Támogatás OTP Lemken

Hír-Mix

Gazdára talált a 100. JD 4730 permetezőgép Mit tartogat Önnek a Lemken Hungária kft.? Mit tekint az OTP Bankcsoport prioritásnak az agrárszektor terén 2013-ban? Megkezdődött január 9-én a területalapú támogatások második részletének kifizetése

Szakfolyóirat > 2013/01 > Aktuális MATESZ kiadó

Tartalmasan, hitelesen, mérhetõen

Az új esztendõ kezdete lehetõség arra is, hogy egyfajta összegzés alapján igyekezzünk évrõl évre partnereink és hûséges olvasói táborunk számára tájékoztatást adni, milyen módon igyekszünk mind szélesebb körben az agrárium szereplõinek korrekt és széles körû tájékoztatására. Az Agro Napló idén immáron a tizenhetedik évébe lépõ szakfolyóirat, s készítõi szándéka szerint a fejlõdésre akkor is van lehetõség, ha már bizonyítottan a hazai agrármédiumok piacán az elõkelõ élbolyban tartanak bennünket nyilván. Ebben természetesen a szakmaiság a legelsõ a mérõeszközök sorában, de hogy a partnereink számára is objektív módon nyilvánvaló lehessen az, hogy nálunk jó helyen tudják a pénzüket, ahhoz természetesen független és külsõ ítészekre is szükség van. Két szervezet vezetõ szakemberét hívtuk segítségül ez ügyben.