MENÜ

Itt az INAZUMA

Oldalszám:
2014.01.20.

 

Milyen elõnyökkel jár az INAZUMA használata?

 

A TÖBBRÉTEGÛ VÉDELEM PILLÉREIA közvetlen hulló permetlé kontamináció a fedés pillanatában halálos a célszervezetekre.

Az így el nem talált, de egyébként érzékeny rovarok a permetlé beszáradása elõtt érintkezve a készítménnyel szintén elpusztulnak.

A permetlé beszáradását követõen a termék képes a rovarok ideiglenes távoltartására – ez a pár órától egy-két napig terjedõ idõszakra igaz –, így akadályozva az újbóli betelepedést.

Végezetül, amikor ez a gát is ledõlni látszik, válik érzékelhetõvé az utolsó réteg, ami a növénybe való bejutással és áramlással a szúró-, szívó rovarok esetében ad még további több napos – akár hetes – védelmet is.

 


 

 

A LASSÚ ADAPTÁCIÓ BIZTOSÍTÉKAIA két teljesen eltérõ hatásmechanizmus garantálja a rezisztencia kialakulásának mérséklését, ezzel az engedélyezett módon való felhasználás esetén gyakorlatilag nem kell számolni.

További biztosíték a két hatóanyag penetrációjának és hatáskifejtésének eltérõ sebessége. Ez is segíti a rezisztencia gátlását, azzal, hogy az idõ múlásával nem lesz jelen mindkét hatóanyag, tehát körülményesebbé válik a hozzájuk való adaptáció.

Jótékony továbbá ebben az esetben is, hogy a célszervezetekre gyakorolt hatáshossz is nagyban eltér a két hatóanyagot illetõen; így az adott populáció nem feltétlen minden tagja találkozik mindkét hatóanyaggal, de mindkettõ halálos a számukra.

További két elõny, amely a készítmény fizikokémiai tulajdonságában rejlik:Hûvös idõben való kiváló alkalmazhatósága teszi megbízhatóvá a korán betelepülõ repce ormányosainak célzott kezelésére. A készítmény sem a hõmérsékletre, sem a permetlé beszáradását követõ légmozgásokra nem érzékeny; mert mindkét hatóanyaga a növényre, ill. a növénybe horgonyzott, várva az áldozatait. Így a hûvös, szeles tavaszi kezelések legbiztosabb készítménye!

A rejtett életmódot élõ, vagy növényi fedezékben élõ kártevõk esetében is biztos választás, hiszen a növényen belüli hatóanyag-áramlással indirekt úton lesz a segítségünkre.

Az INAZUMA használók egyszerre védik munkavállalóikat, a végsõ fogyasztókat, a hasznos szervezeteket, a környezetet; úgy, hogy kíméletlen a célszervezeteire, akármilyen feltételek közepette – hûvösben, netán rejtve – is élnek!

Így lesz az INAZUMA egyszerre korszerû, modern rovarölõ szer; amely sokrétûségével jelentkezik az Önök szolgálatába. Egy igazi villámcsapás, mely pöröly erejével és mélyen ható tartamosságával oldja meg a feladatát! Gyorsabb és tartósabb, erõs és megbízható!

Én rábíznám a teendõket!