MENÜ

A kizárólagos magyarországi forgalmazó

Oldalszám: 114
2014.01.14.

A DM-Ker Kft. már 3. éve a Doosan és Bobcat munkagépek hivatalos magyarországi képviselete. A márka kizárólagos forgalmazójaként 2013-ban szinte teljesen megújuló termékpalettát kínálunk új- és törzsvásárlóink számára. Tevékenységi körünkhöz tartozik az eszközök, gépek értékesítése, garanciális ellátása, alkatrész- forgalmazása és szervizelése. Ezt az egész ország területére kiterjesztettük területi képviselõ kollégáink segítségével.

 

 

Telephelyünk Szigetszentmiklóson az M0-s körgyûrû mellett található, amely biztosítja a gyors elérhetõségét bármely autópályának, annak érdekében, hogy ügyfeleink szükségleteit minél hatékonyabban tudjuk kiszolgálni.Alkatrészraktárunk is itt található, mely elsõsorban az általunk képviselt márkákat egészíti ki, de tekintettel a magyar piacon megtalálható számtalan típusú gépre, képesek vagyunk más alkatrészigényeket is teljesíteni. Gépekhez és berendezésekhez kenõanyagok és ápolási termékek értékesítésével is foglalkozunk.

 

Szervizes kollégáink szakmailag felkészültek, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek. Folyamatosan továbbképzéseken vesznek részt, hogy a fejlõdéseket megfelelõen követni tudjuk. Szervizautóink kitûnõ felszereltségével nem okoz gondot a probléma megoldása.Vásárlóinkat teljes körûen kiszolgáljuk, nem csak a géppark kínálatával, hanem hitel szaktanácsadással, amely lehetõséget kínál lízingek vagy hitelkonstrukciók igénylésére.A pályázatok útján vásárlandó gépekhez, berendezésekhez is segítséget nyújtunk, pályázatíró kollégáink naprakész információkkal és kiváló felkészültséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére.Több, világszerte közismert márka kizárólagos magyarországi képviseletét látjuk el, a DOOSAN/BOBCAT mezõgazdasági és építõipari gépek forgalmazása, a Chicago Pneumatic gépek (pneumatikus és hidraulikus bontókalapácsok, kompresszorok, talajtömörítõ eszközök) értékesítése mellett a mezõgazdasági piac igényeit követve egészítettük ki a termékpalettánkat az alábbiakkal: SAME ERÕGÉPEK, REINKE -ÖNTÖZÉS TECHNOLÓGIA, SPIDER ÖNJÁRÓ FÛNYÍRÓK, MX-TRAKTORRA SZERELHETÕ HOMLOKRAKODÓ.

Célunk, hogy szerviz és alkatrész- szolgáltatásainkkal, valamint az általunk képviselt termékekkel minél magasabb minõségben tudjunk szolgáltatni ügyfeleinknek.