MENÜ

Hír-Mix Október

Oldalszám:
2013.10.15.

MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJAS A BACTOFIL TERMÉKCSALÁD

28 1 hm Bactofil
A Magyar Termék Nagydíj pályázat Magyarország legtekintélyesebb minőségtanúsító rendszere. Szeptember 4-én a Magyar Parlamentben 16. alkalommal adták át a trófeát és a tanúsító díszoklevelet annak a 65 cégnek, amelyek terméke megfelelt a Pályázat Kiírói Tanács magas követelményeinek.

A 16 év alatt összesen 420 magyar vállalatnak ítélték oda ezt a rangos elismerést.Az AGRO.bio Hungary Kft. számára nagyöröm és büszkeség, hogy a BactoFil termékcsalád is elnyerte ezt a díjat.A Magyar Termék Nagydíj trófeáját és adíszoklevelet Márton Balázs, az AGRO.bio Hungary Kft. ügyvezető igazgatója vette át Dr. Koszorús Lászlótól (a képen jobbra), az Országgyűlés Gazdasági és Informatikai Bizottságának alelnökétől. A díjról

 

28 2 hm Bactofil

 

 

Massey Ferguson traktorok 3 év garanciával!

Az Austro Diesel harminchat hónap garanciát ad az MF 8600-as típusú új traktorokhoz. A kiterjesztett „biztonság” maximálisan 2400 üzemóráig érvényes, korlátolt darabszámban. A 8600-as sorozat az MF legerősebb traktorcsaládja: öt modell érhető el 250 és 370 LE teljesítmény között. A gépek 8,4 l-es SISU motorokkal és 2. generációs AdBlue-t használó SCR rendszerrel vannak szerelve. Az erő átadásáról Dyna-VT fokozatmentes hajtóművek gondoskodnak.

Amennyiben nagytraktor beruházást tervez, kérjük ne habozzon, keresse helyi Massey Ferguson kereskedőjét!

 

MF 3 ev garancia