MENÜ

Legyen Ön is milliomos – tárolja szalma és szénabáláit, gabonáját, áruit, gépeit SÁTORBAN a hagyományos tárolási technikákhoz hasonlítva töredék áron

Oldalszám: 4
2013.11.06.

A Pannonagri Kft. pontosan ilyen céllal ajánlja sátor rendszerét az MST – „MINDENT SÁTORBAN TÁROLUNK”termékcsaládot. 

Kiszámoltuk: egy lemezborítású fémvázas szerkezethez hasonlítva könnyebb és olcsóbb a sátor fémváza, olcsóbb a lemeznél a ponyvaborítás, ugyanakkor 10 év cseregaranciát biztosít a gyártó a ponyvára. Mindezeket figyelembe véve elmondhatjuk, hogy a sátortároló négyzetméter ára mintegy fele a lemezborítású tároló négyzetméter árának.

4. 2

Társaságunk két termékcsaládot forgalmaz: a francia Richel cég fóliasátorhoz hasonló szerkezetű, de jóval nagyobb méretű, ponyva borítású sátrait, akár szigetelt kivitelben is, amelyeknek maximális szélessége 10 m, az íves keretállás csúcsmagassága 4,5 és a keretállások 1,5 m-re helyezkednek el egymástól. Ez a termék építési engedély nélkül órák alatt összeszerelhető és az élet szinte minden területén alkalmazhatjuk tárolásra. Speciális technikával teljesen alapozás nélkül akár egy sima földterületre is tökéletesen rögzíthető, de természetesen elhelyezhetjük térbetonra is. Elsősorban széna, szalmatárolásra, géptárolónak értékesítjük, de fém betétlemezek felhelyezésével a keretállások belső oldalára akár ömlesztett termékek, termények tárolására is alkalmas. Legutóbb egy Romániában dolgozó magyar gazda részére értesítettünk ilyen sátrat, aki ezt gabonatárolónak használja, mondván, ha a körülmények változása miatt az ottani gazdálkodással fel kell hagynia, nemcsak a gépeit, de a gabonatárolóját is könnyűszerrel át tudja szállítani Magyarországra.

A francia termék sikerének láttán a Pannonagri Kft. munkatársai felbuzdultak. A forgalmazás során több partnerünk is visszajelezte, hogy neki olyan méretű sátorra van szüksége, amelybe tehergépkocsival be lehet hajtani, majd a gépkocsival meg lehet fordulni, hátra lehet tolatni és a rakományt a sátorban le lehet billenteni. A feladatra gyorsan megtaláltuk a megoldást statikus kollégánkkal közösen. Olyan rácsos szerkezetű sátorvázat terveztünk és kezdtünk el gyártani, amelynek legnagyobb szélessége 23 m lehet, vállmagassága maximum 6 m, az íves rácsszerkezetű tetőtartó csúcsmagassága pedig 7,8 m.

4.1

Ehhez a termékhez már szükség van építési engedélyre, tekintettel arra, hogy a 6 méterenként elhelyezkedő rácsos keretállás lábak alá mintegy 80 x 80 x 80 cm-es betontömböt kell elhelyeznünk, amelyre a sátorváz rögzíthető. A kész sátorvázra méretre szabott ponyvát helyezünk, képletesen azt mondhatnám: „ráadunk egy kabátot”.

A termékek bármikor szétszerelhetőek, áttelepíthetőek, bővíthetőek.

Konkrét igény, érdeklődés esetén műszaki kollégánk készséggel felkeresi Önt telephelyén bármely funkciójú tárolósátor létesítésének egyeztetése céljából. Az árral kapcsolatos tájékoztatás, hogy a francia terméket, amelynek maximális szélessége 10 m 14 000 Ft/m2+áfa áron értékesítjük, a 23 m szélességű, saját gyártású MST sátor ára alapozás nélkül, de szállító által a helyszínen összeszerelve 15 500 Ft/m2.

Ne feledje: lemezborítású épület költségeihez hasonlítva fél áron vállaljuk esztétikus és funkcionálisan tökéletesen megfelelő ipari sátrak létesítését bármilyen tárolási célra.

Pannonagri logo@