MENÜ

Megújult a WIN-PESZTI

Oldalszám: 64
2014.04.06.

Magyarországon engedélyezett növényvédő szerek naprakészen frissített elektronikus adatbázisa

64 Win
Sok száz felhasználó 
jól ismeri már 
a WIN-PESZTI programot, melynek segítségével 
könnyen eligazodhatunk 
a növényvédő szerek felhasználásának 
bonyolult részleteiben. Ez a fejlesztésünk 
a 2007. évi INNOVÁCIÓS Nagydíj Pályázaton elismerésben részesült.

Hazánkban hozzávetőlegesen 800 növényvédő szert engedélyeztek, melyek adataiban évközben számos esetben következik be változás. Ezek lehetnek új szer engedélyek, a régi adatok módosításai, vagy az engedély visszavonása. Az adatbázis karbantartói a változásokat nyomon követik és folyamatosan frissítik az adatokat.

A WIN-PESZTI adatbázist a közelmúltban újraprogramoztuk és ezzel lehetővé tettük, hogy a számítógépeken lévő különböző Windows XP vagy ennél korszerűbb operációs rendszereken futtatható legyen.

A gyors adatleválogatás érdekében kidolgoztuk a program „okostelefonos” egyszerűsített változatát is, amely andriodos telefonokon működik, így akár a „táblán” közvetlenül is részesülhetünk információkban.

A program használatával a kívánt szempontok szerint gyors leválogatást végezhetünk, továbbá az előírásoknak megfelelően egy gombnyomással munkautasítást készíthetünk a növényvédelemben munkát végző dolgozók számára, vagy korrekt szaktanácsot adhatunk az érdeklődőknek.

A programfejlesztés során a frissített adatok letöltését automatikussá tettük, így a program indítás során internetes kapcsolat esetén automatikusan frissül, amennyiben változás történt az engedélyokiratokban. Az androidra kifejlesztett változat a „kultúra–károsító”, ill. a „károsító–kultúra” összefüggésében adja meg a szer nevét, dózisát, forgalmazási kategóriáját és az érvényesség idejét.

További információkért keresse fel 
a www.relemi.hu honlapot és annak a WIN-PESZTI menüpontját!

RELEMI Bt.

64 relemi