MENÜ

SZÍN – AZ ELSŐ PILLANTÁSRA

Oldalszám: 105
2014.09.04.

ELEKTRONIKUS OSZTÁLYOZÁS 
CIMBRIA TECHNOLÓGIÁVAL

SEA-CHROME OPTIKAI OSZTÁLYOZÓGÉP

A CIMBRIA vállalatcsoport a magfeldolgozás gépeinek gyártói közül a legelismertebbek között van világszerte. A vetőmag kikészítés technológiában világelső, és Magyarországon is piacvezető.

A hazai képviseletet a CHH Gépkereskedő, Gyártó és Műszaki Szolgáltató KFT látja el, több mint 10 éve.

2012-től a CIMBRIA vállalatcsoporthoz tartozik az olasz SEA gépgyártó, akik már 40 éve gyártanak optikai szortírozókat.

A felhalmozott szakmai tapasztalat és a folyamatos innováció eredményezi azt a magas műszaki színvonalat, ami a SEA-CHROME osztályozót az egyik legjobbá teszi a piacon. Ez a gép a gyártó legújabb fejlesztése, ötvözi a versenytársak hasonló csúcskategóriás gépeinek összes előnyét, egy gépben.

 

105.cimbria
A SEA-CHROME optikai osztályozó megbízhatóan szolgálja üzemeltetőjét. Ha mégis szükséges, a helyben, Magyarországról elérhető szervizelés, gépbeállítás lehetősége mellett távvezérlés és online segítségnyújtás is kapható a SEA központból. A CHH Műszaki KFT győri anyagvizsgáló laborjában lehetőség van tesztek elvégzésére

 

A SEA-CHROME szín szerinti osztályozó a legnagyobb teljesítményű, RGB tri-kromatikus, vagyis 3 színfelbontású osztályozógép. 

A SEA-CHROME optikai rendszere, ami teljes színképet adó RGB-kamerákkal és LED világító rendszerrel van ellátva, egyértelműen ismeri fel a feldolgozandó anyagban a legkisebb szín- vagy árnyalatbeli különbséget. Mintha saját szemünkkel nézve osztályoznánk!

Ez az optikai rendszer tökéletesen kielégíti a modern élelmiszer- és egyéb ipari feldolgozási igényeket. Eleget tesz annak az elvárásnak, hogy azonos színű, de különböző árnyalatú különbségeket észleljen, és a selejtet a leghatékonyabban távolítsa el. Akár 0,1 mm-es képkockán fellelt hibára is képes osztályozni! 

  

Cimbria_logo_2011

CHH Gépkereskedő, Gyártó és Műszaki Szolgáltató KFT

Tel./fax: 06-96/527-357  Mobil: 06-30/9475-440

E-mail: [email protected]  www.chh.hu

A hazai Cimbria képviselet.

A Bábolnai Gazdanapokon különdíjat nyert a Cimbria Sea színosztályozó!