MENÜ

Vadonatúj termékpaletta, egyedi finanszírozási konstrukció

Oldalszám: 73
2014.09.04.

A Contivo program bemutató körútján Massey Ferguson erőgépek mozgatták a munkagépeket. Az idei esztendő számos traktorújdonságot hozott a Massey Ferguson, illetve az Austro Diesel életébe is.

73.Lövi B.
A balkáni országok becsatlakozásával már 9 országban forgalmazzuk az MF gépeket, immáron Közép-Európa legnagyobb kereskedőjeként ellátva a MF kizárólagos képviseletét. – tájékoztatta lapunkat Löwi Barna, a cég marketingvezetője. A Massey Ferguson az idei esztendőben frissített termékpalettáján, vadonatújak a kisebb gazdaságok vezérgépének szánt, illetve univerzális gépnek kikiáltott 85–130 LE-ig elérhető traktorjaink, melyek 3, illetve 4 hengeres változatban kaphatóak.

Újdonságként ajánljuk a 4 hengeres modelljeinket, a 4,9 literes motorral szerelt 6600-as szériát. Háromféle hajtóművel érhetőek el, a Massey Ferguson hagyományokat követve alacsony fenntartási és üzemeltetési költség mellett magas használati értékkel párosulva. Nagy durranás idén a valaha épített legnagyobb MF traktorcsalád, a 8700-as széria, melyek tagjait 270–400 LE-s tartományban, fokozatmentes hajtóművel és 8,4 l-es SISU motorral szerelték. Az ügyfeleink számára újra elérhető a 0%-os egyedi finanszírozási konstrukciónk – hangsúlyozta Löwi Barna, amely lehetővé teszi, hogy három év alatt, kamatmentesen, 4 egyenlő törlesztőrészlettel kigazdálkodják a teljes vételárat.