MENÜ

KIMAGASLÓ TERMÉSELŐNY AZ ÚJ PIONEER OPTIMUM® AQUAMAX® HIBRIDEKTŐL!

Oldalszám: 65
Fábián László 2014.12.11.

Új Pioneer Portfólió – Új Optimum® AQUAmax® hibridek

A Pioneer 2014-ben 6, 2015-ben pedig 7 (+ 1 waxy) új kukorica hibridet vezet be a piacra, melyek óriási terméselőnyről tettek tanúbizonyságot mind a tavalyi, mind pedig az idei évben egyaránt!

 beérkezett kísérletekben rendre az első helyeken szerepelnek azok az új hibridek, amelyek az előző évek teszteléseiben a száraz viszonyok között is kiemelkedtek. Idézve az egyik kollégánk véleményét: „Csak ámulunk és bámulunk, le vagyunk nyűgözve!” - említette, amikor a területén betakarított kísérletekben szereplő Pioneer hibridek eredményére kérdeztünk rá.

Az Optimum® AQUAmax® hibridek teljesítménye különösen látványos! A hosszú évekre visszanyúló tudományos munka és szigorú szelekció meghozta az eredményét. A csapadékos évben ugyanazok a hibridek teremnek rekordot, amelyek - kiváló aszálytűrésüket bizonyítva - szárazságban is. Az elmúlt hónapban lezajlott az új Optimum® AQUAmax® hibridek minősítése. E szerint 3 új hibrid teljesítette a kritériumokat, melyek a következőek:

P9486 – FAO360 – Éréscsoportjában minden hibridet túlteljesített két egymást követő évben a hivatalos kísérletekben!

P9903 – FAO390 – Az új FAO300 végi rekorder!

P0023 – FAO420 – Nyertes minden körülmények között!

Az alábbi ábrán a 2014 november 5-ig betakarított Demo kísérleteink eredménye látható. Ezekre az eredményekre csak egyet lehet mondani: A Pioneer Optimum® AQUAmax® hibridek ezekben a kísérletekben „mindent vittek”!

 

                                 pioneer

 

Fábián László

Termékmenedzser

Pioneer Hi-Bred Magyarország Kft.