MENÜ

2015. évtől Lemken talajmunkagépek, vetőgépek és permetezők 
a Magtár Kft. kínálatában!

Oldalszám: 49
Kövesdi Sándor 2015.01.15.

A LEMKEN GmbH & Co. KG és a Magtár Kft. 2014 decemberében megállapodást kötött a Lemken gépek hazai kereskedelmére. Az immár 25 éves Magtár Kft. minőségi termékkínálatáról és szolgáltatásairól ismert a magyar mezőgazdasági géppiacon. Jellemzően üzleti kapcsolatait mind beszállítóival, mind pedig ügyfeleivel hosszú távra építi ki. Ennek megfelelően termékpalettáját is jól megfontolt döntések alapján bővíti, alakítja át. A Lemken cég minőségi munkagépei tökéletesen illeszkednek a Magtár Kft. aktuális termékpalettájához. A Lemken jelenleg is családi tulajdonban működtetett vállalat, vevőközpontú üzletpolitikája pedig egybecseng a Magtár Kft. filozófiájával. A Lemken cég több mint 200 éves múltra tekint vissza. Talajmunkagép specialista, Németországban a legelismertebb mezőgazdasági gépgyártók közé tartozik robusztus, megbízható eszközeivel.

Hazánkban a LEMKEN márka elsősorban ekéivel vált ismertté. Jelenlegi termékkínálatában is ezen eszközök között a legszélesebb a választék. Az EUROPAL, VARIOPAL és JUWEL függesztett ekék 2–6 fejes kivitelben, mechanikus vagy hidraulikus fogásszélesség-állítással rendelhetők, szinte bármilyen igényt kielégítő felszereltséggel, 50–320 lóerős univerzális kerekes traktorokhoz. A DIAMANT és TITAN félig függesztett valamint szállítókocsis változatai 5–12 fejes kivitelben a legnagyobb teljesítményű nehéz-univerzális, törzscsuklós vagy hevederes traktorok munkaeszközei. A LEMKEN DuraMaxx ekefejek élettartama a normál kivitelhez képest közel 75%-kal nő, a csere időtartama 80%-kal csökken!

 

Lemken DIAMANT eke
Lemken DIAMANT eke

 

A nyári vagy őszi tarlóhántáshoz, a forgatás nélküli talajműveléshez, a LEMKEN HELIODOR tarlóhántó rövidtárcsák, a RUBIN 9 kompakt nehéztárcsák, RUBIN 12 tárcsás nehézkultivátorok, KRISTALL és KARAT szántóföldi kultivátorok kínálnak széles körben alkalmazható eszközöket. A Lemken egyedülálló GIGANT eszközhordozója a Heliodor, a Rubin 9 és a korábban említett Kompaktor eszközökkel kombinálva akár 9–12 m munkaszélességű eszközöket biztosít, megfelelő munkaeszközt kínálva a nagygazdaságok erőgépei számára. A GIGANT-ra szerelt elemek egyenként is használhatóak függesztett eszközként.

 

Lemken KARAT szántóföldi kultivátor
Lemken KARAT szántóföldi kultivátor

 

A Lemken gabonavetőgépek a nyugat-európai és a magyar piacon is egyaránt bizonyítottak már. A mechanikus magadagolással rendelkező SAPHIR 7 és 8 típusok a ZIRKON forgóboronára építve nagy teljesítményű egymenetes magágykészítő-vetőgép kombinációk. A SOLITAIR 8 és 9 pneumatikus vetőgépek a forgóborona mellett HELIODOR vagy RUBIN rövidtárcsával is kombinálhatók. A SOLITAIR 9-HELIODOR kombináció így egy egyedülállóan univerzális eszköz, mely vetőgépként, talajművelő vetőgépként és rövidtárcsaként is használható. 
A SOLITAIR 12 gabonavetőgépek 8–12 m munkaszélességben, 5800 literes magtartállyal a legnagyobb gazdaságokban dolgoznak, napi több száz hektár területteljesítménnyel.

 

Lemken COMPACT SOLITAIR
Lemken COMPACT SOLITAIR

 

A talajmunkagépek kínálatát a KORUND függesztett kombinátorok, a SYSTEM KOMPAKTOR magágykészítő nehéz kompaktorok, a ZIRKON forgóboronák és a TOPAS, DOLOMIT, LABRADOR eszközök teszik teljessé. A növényápolás területén is széles a Lemken kínálata. A SIRIUS függesztett, a PRIMUS, ALBATROS és VEGA vontatott szántóföldi permetezők munkaminősége és ergonomikus kezelése kiemelkedő, opcionális ISOBUS-vezérléssel és GPS-szakaszolással a precíziós növénytermesztés egyik alapeszköze.

A LEMKEN és a Magtár Kft. 2015-ben is elkötelezett szakmai partnere a hazai gazdáknak. Válassza a LEMKEN gépeket a Magtár Kft.-től, előrendelési kedvezménnyel!

Kövesdi Sándor

Magtár Kft.

 ►A termékekről bővebben: www.magtarkft.hu

magtár