MENÜ

Physiostart® - Kis szemcsében hatalmas erő

Oldalszám: 86-87
2015.03.06.

A PHYSIOSTART® növénykondícionáló mikrogranulátummal nem csak a leghamarabb felvehető tápanyagot biztosítjuk a növények számára, de megelőzve versenytársait már a csírázásban is segítséget jelent a hormonális folyamatok szabályozásával. Az extra segítség a PHYSIO+ biostimulátor tartalomnak köszönhető, mely a passzív nedvességfelvétellel képes a magba jutni és kifejteni hatását. A tények tükrében beszéljenek helyettünk a termelők.

2014-ben, a termékbevezetés évében már dobogós helyezést ért el a Physiostart® a mikrogranulátum piacon. (Kleffmann; 2014)

Termelői vélemények

 

SCS.jpg
Sebestyén Csaba


Tápió Táj Kft., Ügyvezető, 

Sűlysáp – Sűrűpuszta

„Régóta ismerem a Timac Agro termékeit. Kipróbáltam az új Physiostart® mikrogranulátumot is kukoricában. Hagytam abszolút kontrollt és mellé tettem egy ismert terméket is, hogy lássam a különbséget. Az eredményt látni kell, magáért beszél.”

 

kukgraf
 

 

Pgy.jpg
Pintér György

Magángazdálkodó,

Somogyaszaló

„A cukorrépára 25 kg/ha dózisban használtam a Phyisostart®-ot, ahol szép homogén kelést és erőteljes kezdeti fejlődést tapasztaltam.

 

 Crepa

 

 abra

 

MGY.jpg
Moravszki György
         

Egyéni vállalkozó,

Tiszavasvári

„A Physiostart® -ot popcornra használtam, ahol látványosan dolgozott a termék. Kiváló kezdeti fejlődés, és a cink hiányos tünetek megszűnését tapasztaltam. Jó a fizikai megjelenése is a mikrogranulátumnak, és amit még szintén kiemelnék az a szakmai támogatás amit a cégtől kaptam.”

 kukkep

 

KL.jpg
Farkas László

Farkas Kft.,

Zimány

„A tavalyi év során kezdtem el használni a Timac Agro mikrogranulátum termékét a Physiostart® -ot.

Kukoricánál, napraforgónál és cukorrépánál is ezt a terméket választottam, amit 20 kg/ha dózisban alkalmaztam mindegyik növénynél.

Egyértelműen megfigyelhető volt, hogy a termék erőteljes kezdeti fejlődést biztosított minden kúltúrában, amiben alkalmaztuk. Erős gyökérzettel rendelkező, homogén, jól fejlett állományt alakítottunk ki a Physiostart®  segítségével, többek között a fiziológiai hatásának köszönhetően. Ezen tapasztalatok eredményeképpen az őszi vetésű növényeim alá is ezt a terméket választottam, ahol hasonlóan bizonyított, mint a tavaszi növényeim. ”

 

Farkas László Az év agrárembere díjazáson a Növénytermesztés kategória győztese 2014-ben!

 

A Timac technológia további előnyei

  • Egységes kelés.
  • Erőteljes kezdeti növekedés.
  • Intenzív gyökeresedés.
  • A gyökérzet kifejlődésére elegendő starter hatóanyagok és extra mikroelem-pótlás a teljes vegetációra.

 

Több száz termelői referenciával rendelkezünk adatbázisunkba, mely összehasonlító elemzésekre ad lehetőséget a legjobb technológiai javaslatok kialakítása érdekében. A részletekről kérdezze Timac Agro szaktanácsadóját.

 csomag.jpg