MENÜ

SAATEN-UNION. CLEARFIELD PLUS napraforgó hibridekben is az első

Oldalszám: 67
Blum Zoltán 2015.03.05.

A SAATEN-UNION legújabb generációs imidazolinon-ellenálló, azaz Clearfield Plus napraforgó hibridjeinek megjelenésével új korszak veszi kezdetét a hazai napraforgó termesztésben. A sikeres fejlesztői munka és a széleskörű szántóföldi tesztek eredményeképpen a SAATEN-UNION hazánkban is elsőként kezdi meg azon újgenerációs, Clearfield Plus napraforgó hibridek forgalmazását, melyek a hamarosan elérhető, új gyomirtási rendszerben is alkalmazhatóak lesznek.

Clearfield_Master_text

 A PARAISO 1000 CL PLUS és a LUCIA CL PLUSnapraforgó hibridek jellemzői nemcsak a már bevált Clearfield gyomirtási technológia alkalmazását teszik lehetővé, hanem annak eddig ismert előnyei mellett egy még korszerűbb, még produktívabb és még biztonságosabb napraforgó termesztési rendszer kialakítására is lehetőséget adnak. Így a Clearfield-technológiát alkalmazó gazdálkodók már 2015-ben megismerhetik a termesztéstechnológia és termésbiztonság új dimenziójának egyik elemét, a Clearfield Plus hibrideket.

 

A Clearfield Plus hibridek használatának kézzel fogható előnyei 2015-ben:

  • még biztonságosabb gyomirtási technológia állományban
  • egyenletes, töretlen növényfejlődés a kezelés után
  • yellowflash-mentes növényállomány
  • még nagyobb kaszattermés és még magasabb olajtartalom
  • az eddig kritikusnak számító vetésszerkezetben (pl. szója utóveteményben) jelentkező napraforgó árvakelés ellen is hatékony gyomirtás lehetősége

 


Nagyításhoz katt a képre

 

Blum Zoltán

ügyvezető igazgató

SAATEN-UNION Hungária Kft.

www.saaten-union.hu