MENÜ

Szerencsés péntek 13.

Oldalszám: 111
2015.03.06.

2015. február 13-án, pénteken adta át Harsányi Zsolt tulajdonos-ügyvezető és Pintér Zsolt ügyvezető partnereik és a 15 főt számláló helyi axiálos csapat körében a 2000 óta működő, újjávarázsolt szekszárdi telephelyet.

A tényeket kiragadva: a beruházás összértéke mintegy 100 M forintot tett ki, és magába foglalta a tetőhéjazat cseréjét, a külső homlokzati fal hőszigetelését, a csapadék- és szennyvízelvezetés kiépítését, a telephely térkövezését és a kerítés beépítését. A nagy értékű gépek, eszközök, alkatrészek védelmére infrasorompó rendszert is telepítettek. A belső felújítási munkák során 170 m2 falat csempéztek ki, és 1200 m2-t festettek le.

A 2011 tavaszán elindított telephely-fejlesztési programnak köszönhetően ma már számos eredményről számolhat be az AXIÁL Kft. vezetősége. Az időközben átadott új telephelyek száma – a dombóvári, pécsi és zalaegerszegi után – a 2014-ben megnyitott szolnoki és debreceni komplexumokkal 5-re nőtt, illetve ebben az évben nyitotta meg a kapuit a 18. bázis is, Tatabányán.

Szintén ennek a kezdeményezésnek köszönhető, hogy mára az AXIÁL Kft. 11 000 négyzetméternyi fedett szervizkapacitással rendelkezik Magyarország területén, ahol a jelenleg 203 fős szervizapparátus a korszerű és nagy teljesítményű mezőgazdasági és építőipari gépek igényeit kiszolgálni képes szervizszolgáltatást biztosítja a partnerek számára.

 

111.Axiál
A szalagátvágás pillanata. A képen balról: Orosvári Gábor, Domonkos Attila, Harsányi Zsolt, Bacher Róbert, Pintér Zsolt

 

A megújult szekszárdi telephelyről bővebben

Képgaléria