MENÜ

Timac technológiába fektetni, megéri!

Oldalszám: 57
2015.07.02.

Mint a gazdaság minden területén, így a mezőgazdaságban is az elsődleges cél a jövedelemszerzés biztosítása, növelése. Természetesen ezt kiegészítik az agrártermelés sajátosságából fakadó egyéb szempontok. Úgy, mint a talaj és környezeti állapotot megőrző, sőt javító termelés.             

Timac_megeri

A Timac Agro minden fejlesztése, tevékenysége ezeket a célokat szolgálja. Fenntartható módon biztosítani a mezőgazdaság jövedelmezőségét. A magyar piacon elérhető termékek és szolgáltatások olyan lehetőséget jelentenek a magyar termelők számára, amivel bizonyíthatóan plusz jövedelemre tehetnek szert. Nem sok olyan beruházás van, ami ebben az ágazatban 96%-os biztonsággal megtérül. A Timac Agro által nyújtott technológiák igen!

 

Milyen eszközök biztosítják ezt az eredményt? Mit jelent a Timac technológia?

A siker általában nem egy tényezőre vezethető vissza, sokkal  inkább több kedvező tényező együtt hatásának az eredménye.

TA-tech_graf

A termékfejlesztési irányok meghatározásánál arra törekszünk, hogy minden olyan termelési tényezőt, ami befolyásolja a jövedelmezőséget, arra pozitív irányban hassunk.

Szaktanácsadóink magas szintű szakértelmének köszönhetően képesek vagyunk egyénre szabott technológiák kialakítására és személyes menedzselésére.

A Yield Service szolgáltatással lehetőségünk van a talaj adottságait megismerve, akár táblaszintű tápanyag-gazdálkodás kialakítására. A szolgáltatás, lehetőséget biztosíthat a differenciált, precíziós technológiák meghonosítására is. Ezzel minimalizáljuk a pazarlást.

A piacon külön kategóriát teremtő termékekkel, mint a Physiomax és a Kalisol talajjavítók, képesek vagyunk a felmerülő talajhibákat orvosolni és az egészséges talajéletet biztosítani a sikeres termelés érdekében.    

A különböző kémhatású talajokra fejlesztett, magas hatékonyságú tápanyagpótlást biztosító alap- és starter műtrágyacsaládok állnak a rendelkezésünkre. Az ezekben lévő PHYSIO+ vagy MPPA DUO biostimulátor biztosítja a nagy, aktív gyökértömeg kialakulását a megfelelő tápanyagfelvételhez!

2015-ben bevezettük a TOP-PHOS foszfor hatóanyagot, amivel az eddig forgalomban lévő foszforformákkal szemben teljesen új alapokra tudjuk helyezni a növények foszforellátását.

Az N-PROCESS formulának köszönhetően olyan fejtrágyákkal állunk partnereink rendelkezésére, amelyek működő megoldást jelentenek a növekvő terméselvárásokhoz kapcsolódó nagy nitrogén felhasználás biztosítására, az ezzel járó gazdasági- és környezeti kockázatok nélkül!

Fertiactyl és Fertileader növénykondicionálóinkkal, a közelmúlt kutatási eredményeit felhasználva, képesek vagyunk vegetációs időben befolyásolni a növényélettani folyamatokat, mérsékelni a felmerülő stressz-hatásokat és pótolni az esetlegesen felmerülő mikroelem hiányokat. Ezzel a technológiával képesek vagyunk a termelés biztonságát fokozni, mérsékelni az évjárathatásokat.

Használja Ön is a Timac technológia fegyvertárát!

 

Kiemelt ajánlatunk!

A talajvédelmet kiemelt fontossággal kezeljük, mivel az egészséges talaj kialakítása alapvető fontosságú a hozamok alakulásában. Talajjavító termékeinkről bővebben: www.talajjavitas.hu

Timac_talajjav katalogus

TA-logo-ivvel