MENÜ

Biogazdálkodás támogatással

Oldalszám: 6
2015.08.04.

Az EU mezőgazdasági fő vonulatába tartozik az ellenőrzött ökológiai gazdálkodás, másként biogazdálkodás. 2016. január 1-jétől indul újra az ökológiai gazdálkodás „területalapú” támogatása, amely jelentős összegeket biztosít a biogazdáknak és még magasabbat az újonnan indulóknak.

A pályázati felhívás 2015. augusztus közepén, szeptember folyamán jelenhet meg legkorábban. Gyakran nézze www.biokontroll.hu honlapunkat, itt a főoldalon a „Hírek az ökotámogatásról” rovatot folyamatosan frissítjük! A támogatás csak az ellenőrzési rendszerben lévő gazdaságokat illeti meg, szántó, ültetvény és gyep területeikre egyaránt.

Az ökológiai gazdálkodás követelményeit jogszabályok tartalmazzák (lásd: www.biokontroll.hu/Jogszabályok rovat). A jogszabályok bonyolultak, ezért készítettük el a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. Alap-feltételrendszerét, amelyet az illetékes hatóság is elfogadott. Ez az egyetlen magyar nyelvű kiadvány, amely könnyen érthető formában tartalmazza az ökológiai gazdálkodás hivatalos előírásait. Ezt a kiadványunkat, szaklapunkat, a Biokultúra újságot és a támogatásokhoz szükséges igazolásokat, valamint védjegyünk használatát jelenleg térítésmentesen biztosítjuk minden Partnerünknek.

Amennyiben érdekli Önt az ökológiai gazdálkodás, keresse a Magyar Biokultúra Szövetség tulajdonában lévő Biokontroll Hungária Nonprofi t Kft.-t, az egyetlen magyar tulajdonú ellenőrző és tanúsító szervezetet.

E területen is a hazait keresi a hazafi !

A Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. elérhetőségei:

Telefon: (1) 336-1122, (1) 336-1123 • Mobil: +36 30 393 9090

Fax: (1) 315-1123 • Levelezési cím: 1535 Budapest Pf. 800

Székhely: 1112 Budapest, Oroszvég lejtő 16.

E-mail: [email protected] • Honlap: www.biokontroll.hu