MENÜ

Kalászos és repce tápanyag-technológiák szakértőktől - Miért sikeres a Timac tápanyag-technológia?

Oldalszám: 51
2015.08.03.

Nem a szerencsében bízunk, hanem tervezünk

A hazai általános gyakorlatban kultúránként alakítunk ki tápanyag-technológiát előre megtervezett költségvetésből. Viszont a táblák eltérő adottságait, a különböző talajhatásokat ez a szemlélet teljes mértékben figyelmen kívül hagyja. Yield Service programunk célja a rutin és megszokás alapú tápanyag-gazdálkodási gyakorlatból elmozdítani a gazdálkodókat, egy mérésen és szakmai tervezésen nyugvó növénytermesztés irányába.

Timac1
A nagyításhoz kattintson a képre!

Folyamatosan fejlesztjük termékeinket, így a leghatékonyabb megoldást javasolhatjuk bármely technológiai ponton

A Biostimulátorok Európai Tanácsának (EBIC) definíciója szerint a növényi biostimulátorok olyan hatóanyagokat és/vagy mikroorganizmusokat tartalmazó készítmények, melyek közvetlenül aktiválják és szabályozzák a gyökér- és a gyökérzóna működését, valamint a növény anyagcsere folyamatait. Alkalmazásuk célja termékeinkben a tápanyagfelvétel intenzitásának és hatékonyságának javítása, illetve a stressztolerancia növelése a jobb termésminőség és -mennyiség érdekében.

Csapatunk folyamatosan segíti partnereinket szakértő tanácsaikkal

A tervezés, a partnereinkkel való rendszeres kapcsolattartás a vetéstől a betakarításig, a hatékony termékek és a gondoskodás minden évben meghozzák a várt hatást.

Timac2
A nagyításhoz kattintson a képre!