MENÜ

Mi már felkészültünk az aratásra!

Oldalszám: 77
2015.08.04.

AccuScanPRO

Mycotoxinok meghatározásához: Afla, DON, ZON, Fumo, T-2/HT-2, Ochra könnyen használható, gyors, mennyiségi meghatározásra alkalmas tesztek, egyedülálló pontosság, reprodukálhatóság, egyszerű mintaelőkészítés, eredmény 10 percen belül, kezeléséhez minimális képzés szükséges.

 

 

MultiCheck™ sokoldalú NIR analizátor, kettő az egyben

A MultiCheck™ a Bruins műszergyár NIR analizátorainak zászlóshajója. A MultiCheck™ a NIR analizátorcsalád legsokoldalúbb műszere, ami egyaránt képes átvilágítási méréseket végezni, (búza, rozs, kukorica, rizs, szója, olajos magvak és egyebek), illetve a finom porok, mint a durva- és finomliszt, magkeverékek, kávé, tea és más homogén anyagok visszaverési módszerrel való egyszerű és precíz mérésére is alkalmas.

Főbb jellemzők

 • 8 és 30 mm között változtatható nyalábhossz a különféle gabonaszemekhez és magvakhoz való alkalmazkodás érdekében
 • Visszaverődési módszer takarmányhoz és abrakhoz, kedvenctáphoz, sütőipari termékekhez és porokhoz
 • ~ 50 mp-en belüli analízis 16 részmérés esetén
 • A részmérések javítják az inhomogén minták mérésének pontosságát
 • A kalibráció teljesen szabadon átvihető a műszerek között

 

AgriCheck™ – kompakt NIR analizátor szemes gabonához és magvakhoz.AgriCheck Plus – kompakt NIR analizátor szemes gabonához, magvakhoz, porokhoz és folyadékokhoz.

Az AgriCheck™ a gabonafélék és magvak analízisének költséghatékony megoldása. Miközben nem annyira sokoldalú, mint a MultiCheck, ugyanazt a pontosságot és tulajdonságokat nyújtja egy kompakt csomagban.

Főbb jellemzők

 • A rögzített úthosszú cella a mérést a gabonafélék széles tartományában lehetővé teszi a Bruins-féle dinamikus tartománybővítési technológia segítségével
 • A szabadalmaztatott mintabevitel pontos mérést tesz lehetővé
 • A dinamikus tartománybővítés állandó sugár-úthossz mellett növeli a minták alkalmazási tartományát
 • Opcionális visszaverődés-alapú mérés sütőipari termékekhez és porokhoz
 • ~ 40 mp-en belüli analízis 10 részmérés esetén
 • A kalibráció teljesen szabadon átvihető a műszerek között

 

Humimeter FS4 gabona nedvességmérő

Nedvességmérő egész szemes gabonához mezőgazdasági, kereskedelmi, vetőmag-termesztési, kutatási, laboratóriumi, élelmiszeripari és takarmányipari alkalmazáshoz.

A „humimeter FS4” gabona nedvességmérővel a mérés másodpercek alatt elvégezhető. Be kell kapcsolni a nedvességmérőt, fel kell tölteni gabonával és a nedvességtartalmat le kell olvasni a folyékonykristályos kijelzőn. A mért értékeket el lehet tárolni a készülékben. A mérési adatokat számítógéphez vagy hordozható nyomtatóhoz lehet továbbítani. A tárolt adatok az integrált hálózati adatátvitel segítségével átadhatók más programok számára. Az ipar és az egyetemi intézmények részére eddig több mint 50000, a különleges felhasználói igényeket is kiszolgáló készüléket terveztek és gyártottak.

NOACK Magyarország Kft.

noack