MENÜ

Őszi búza és árpa fajtáink jól szerepelnek az idei szezonban is

Oldalszám: 27
2015.09.02.

A Dalmand Zrt. 2015. évi kisparcellás kísérleti eredményeiben a Raiffeisen-Agro fajták kiemelkedő értékeket mutatnak, mind termésátlag, mind sikér, vagy épp fehérjeszázalék tekintetében.

Bernstein – új csúcsteljesítményű őszi búza fajtánk

Új fajtánk, a közép-korai érésű, tar kalászú Bernstein esetében a kimagasló terméshozam magas sikértartalommal párosul. Ezen tulajdonságok alapján is biztonsággal ajánlható ez a nagy termőképességű malmi búza a termelők számára. Szaporítás alkalmával (szaporítóterület: Észak-Dunántúl) 20–30 ha átlagában 7,2–8 t/ha termésátlagot hozott 14,8%-os fehérjetartalom mellett.

 

Astardo – top termék a sütőiparban

Nagyfokú évjáratstabilitás jellemzi középérésű Astardo fajtánkat. Magas fehérje- és sikértartalma révén a malmi búzafajták prémiumát képviseli. Szálkás kalásztípusának köszönhetően erősen vadjárta területeken is eredményesen termeszthető.

 

Akteur – intenzív gazdálkodást folytató termelőknek

Egyre nagyobb az igény a közép-késői érésű, tar kalászú búza iránt, mivel hosszú évek átlagában is megbízható, magas terméseredményeket produkál, kiváló beltartalmi értékek mellett. A dunántúli régióban évek óta közkedvelt, idén az Alföld déli részén is egyre nagyobb kereslet mutatkozik iránta.

Raiffeisen - őszi búza

KWS Scala – Söripar számára ideális

A sörgyárak és malátázó cégek által favorizált középérésű, kétsoros őszi árpa fajta. A megfelelő termesztési technológia betartása mellett nagy biztonsággal érhető el a söripari minőség. Magas osztályozottság, alacsony fehérjetartalom, és kiemelkedően magas ezermagtömeg (49–55 gramm) jellemzi.

Raiffeisen - őszi árpa

Hozza ki a maximumot fajtáinkból! - Átfogó mezőgazdasági szolgáltatás az ország egész területén

Kiváló minőségű vetőmagfajtáinkból az optimális termesztéstechnológia, növényvédelem, tápanyag-utánpótlás biztosításával hozhatják ki a gazdák a maximumot. Inputanyagok  tekintetében is állunk a termelők rendelkezésére, az egész országot lefedő értékesítési hálózatunk és szaktanácsadó csapatunk révén. Várjuk megkeresését!

 

52.1raiffeisen agro

Raiffeisen-Agro vetőmag üzletág:  

Tel.: 06-21/211-0450, fax: 06-21/211-0415

E-mail: [email protected]www.raiffeisen-agro.hu

Központ: 9141 Ikrény, Lesvár major