MENÜ

Multiva munkagépek őszi-téli akcióban

Oldalszám: 29
2015.10.06.

A 2015-ös őszi-téli akció keretében magágykészítő kombinátorok é egyéb talajmunkagépek széles választékát kínáljuk jelentős gyártói kedvezménnyel. A részletekről érdeklődjön kollégáinknál!

 

Multiva TopLine Super XL

A Multiva TopLine Super XL egy többcélú kombinátor, szinte bármilyen körülményhez. Alkalmas közvetlen tarlóművelésre, de sekély művelési mód esetén és szántott, lazított talaj elmunkálásához is kiváló munkaeszköz.

Egyedülállóan tágas kialakítása a 9 kapatengellyel kimagasló talajátfolyást tesz lehetővé, az erős TerraSuper kapákkal így kalászosok utáni tarlóhántáshoz is kiváló, a felépítésének köszönhetően nem tömődik el.

A TopLine Super XL a végletekig leegyszerűsíti a talajművelés és vetés folyamatát, de szükség esetén kitűnően alkalmazható intenzívebb talajelmunkálási rendszer részeként is.

Multiva_03

 

Multiva WingMaster nehézkultivátor

A Multiva WingMaster kombinált nehézkultivátorok különböző típusú és állagú földeken is megbízható munkát végeznek. A számos művelési beállításnak köszönhetően a WingMaster igen széles körben alkalmazható, a tarlóhántás mellett kitűnő őszi magágykészítő is, szárnyas kapatestei a teljes magágyat átkeverik.

Multiva_04

A kapák ellenállása hidraulikus munkahengerekkel szabályozott és széles tartományban állítható, így a WingMaster precízen tartja a kiválasztott munkamélységet, és tömörödött, kötött talajtípusok esetén is kitűnően dolgozik. A WingMaster legfontosabb jellemzői a robusztus kések, a masszív tárcsalapok és a hatékony rögtörő henger.

A WingMaster szárnyas kapatestek biztosítják az egyenletes magágy kialakítását és a rendkívül hatékony gyomirtást. A csipkézett tárcsalevelek hatékony keverőhatás mellett kellő porhanyítást végeznek, és egyenletes talajfelszínt alakítanak ki.

 

Multiva Combi mechanikus direktvetőgép

Az új Multiva Combi vetőgépek  független felfüggesztésű, precíziós csoroszlyái és a magas csoroszlyanyomás minden körülmények között egyenletes kelést biztosítanak. A nagy űrméretű tartályok és a műtrágya egyidejű kijuttatása az alacsony vonóerőigénnyel együtt gazdaságos működtetést, üzemanyag- és időmegtakarítást tesznek lehetővé.

 

Multiva


Multiva Magyarország Kft.

Honlap: www.multiva.hu