MENÜ

„Az állandó fejlesztés a siker kulcsa”

Oldalszám: 80

– 20 éves a Raiffeisen-Agro

Agro Napló 2016.07.11.

Az osztrák tulajdonú, 2016. július 1-től újra RWA Magyarország néven futó vállalat 20. születésnapját ünnepelte Ikrényben.

A Raiffeisen szellemiség a siker kulcsa – hangsúlyozta Bene László ügyvezető, mely a partnerek megbecsülésében, illetve az állandó fejlesztésekben tükröződik vissza. Szabó Viktor ügyvezető köszöntőjében elmondta, a két évvel ezelőtt átadott ikrényi központtal és 4 telephellyel működő vállalat (Csongrád, Ikrény, Kerekharaszt, Szekszárd és Székesfehérvár) a logisztikáját továbbfejlesztve jelenleg két projektet futtat, az északkeleti régióban Kerekharaszton inputanyagraktár építését, illetve az új régióközpont fejlesztését Csongrádban.

Bene László ügyvezető, Reinhardt Wolf vezérigazgató, Szabó Viktor ügyvezető

 

Az országot lefedő értékesítő hálózatuk jelenleg 25 értékesítőből áll, egyre széles körűbb és komplex szolgáltatásokat nyújtva a termelőknek a fajtaválasztás, a növényvédelem és a tápanyag-gazdálkodás területein.

A Raiffeisen-Agro több mint 20 növényfaj 80 fajtáját képviseli kizárólagosan. A töretlen fejlődést jól mutatja, hogy a vállalatnál az elmúlt hat esztendőben a forgalom megötszöröződött (2015-ben 28,12 milliárd Ft), a munkatársak száma megduplázódott (2015-ben 93 fő) a terményforgalom több mint négyszeresére emelkedett (2015-ben 261 000 tonna).