MENÜ

Gyors gabona minőségvizsgálat elérhető áron?

Oldalszám: 17

Beltartalmi elemzőinkkel, laborműszereinkkel ez már bárkinek lehetséges!

Halmai Géza 2016.09.06.

Egy bizonyos szintű gabona minőségvizsgálat a felvásárlás, betárolás és a feldolgozás esetén is szükséges. Az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft. küldetésének tekinti, hogy lehetőséget nyújtson a kisebb gazdálkodóktól egészen a komolyabb gabonalaborokig, valamint a gabonakereskedelemmel foglalkozó vállalkozásoknak, hogy a gabona minőségvizsgálatot elérhető árú, professzionális laboreszközökkel saját maguk is el tudják végezni.

A gabonaminta osztályozása és előkészítése további vizsgálatokhoz

Szeretné, ha pontosan tudná osztályozni a beszállított terményt? Kalkulálni akar a beszállított gabona tisztítási költségeivel? Válassza a Pfeuffer cég precíz készülékeit a gabona tisztasági értékének pontos meghatározásához!

A minta-előkészítés során fontos, hogy a gabona tiszta legyen, és minőségileg osztályozva legyen. A Pfeuffer SLN mintatisztító szemes termények tisztítására és szortírozására alkalmas készülék. Különböző rostanagyságú szitáinak és egy pontos mérlegnek köszönhetően a gabona tisztaságát könnyedén megállapíthatjuk. Ezenkívül a készülék a könnyű szemetet (léhát) és a tört szemet külön gyűjtőbe juttatja, így a szemét arányával és az esetleges tisztítási költségekkel is tisztában lehetünk.

A beltartalmi elemző készülékekkel, megvizsgálhatjuk a fehérje-, nedvesség- és olajtartalmat, keménységet és szedimentációs értéket is. A hordozható készülékek annak érdekében lettek kifejlesztve, hogy betakarításkor a minőséget és piacképességet meghatározó értékeket azonnal mérni tudjuk, akár kombájntételenként is.

A laborokba teljesen automata készülékeket kínálunk, melyek másodpercek alatt meghatározzák a kívánt paramétereket. Válasszon terményt a hozzá tartozó paraméterekkel (nedvesség, fehérje, olaj, keményítő, sikér, nyers rost, szedimentációs érték) és indítsa el vállalkozását még ma egy jövedelmezőbb úton!

 

A gabonája érték, maradjon az ön zsebében!

Hiába a tápanyagok precíziós visszapótlása a talajba, hiába a minél pontosabb sorművelés, sorvezetés, ha a gabona értékesítésénél a beltartalom elemzők pontos mérése nélkül az addig megspórolt forintok pillanatok alatt kicsúszhatnak a markából! Erre a problémára kínálunk megoldást többféle műszereinkkel.

Gabona minőségvizsgálatának műszereiben tökéletes partner: Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

A kiállításokon (Agromash, Bábolna stb.) is rendszeresen bemutatott műszereink számunkra nem meglepő módon a Pfeuffer és Mininfra beltartalmi elemzőinkkel is rendre azonos eredményeket mérünk. Műszereinket ismeri és kalibrálja akár a Gabona Labor Kft. is, szeretik és használják termékeinket többek közt az SGS-nél, a Mertcontrol-nál és a NÉBIH-nél is.

A gabona minőségvizsgálatoknál nélkülözhetetlen eszközök széles választékát kínáljuk, legyen szó a méltán híres német Pfeuffer automata mintavevőről, mintatisztítóról, labormérlegekről, esésszám mérőről, Mininfra és Pfeuffer beltartalmi elemzőkről, nedvességmérő műszerekről, vagy akár a modern Memmert szárítószekrényekről!

 

Az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.-nél mindent megtalál, ami a gabona minősítéséhez feltétlenül szükséges!

Halmai Géza
Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.
+36 70 3226145