MENÜ

LUCERNA – POWER 4.2

Oldalszám: 97

(Medicago Sativa)

2016.09.06.

A Power 4.2 azt a kimagasló eredményt produkálja, amire a mai takarmánytermesztőknek szükségük van. Ez a változat páratlan terméshozamot, valamint nagy szívósságot mutatott, ami még az utóbbi években is igaz volt, amikor más változatok kudarcot vallottak. A Power 4.2 egy olyan teljes változatot jelent, amely nagyszerű teljesítményre ad lehetőséget.

A terméshozam vonatkozásában a Power 4.2 a szakmában elérhető legnagyszerűbb változatok méltó párja. Több mint 85 kereskedelmi forgalomban elérhető változattal vetették össze, mind állami intézmények, mind pedig magáncégek kísérleteinek keretein belül. A Power 4.2 következetesen valamennyinél jobban teljesített. Ezenfelül a Power 4.2 gyorsan megtelepedik és egészen a kiszántásig erőteljes és produktív, lábon álló termést képez.

A Power 4.2 kifejezetten jól alkalmazkodik az amerikai kontinensen a felső közép-nyugati és észak-keleti viszonyokhoz, körülményekhez. A 2006-os nyilvántartásba vételhez kapcsolódó kísérletek során a kanadai Ontarióban is ez a változat teljesített a legjobban.

 

Kezelés

A Power 4.2 egy széles körben alkalmazott változat, amely jól illeszkedik a magas hozamot, nagy ellenálló képességet és kiemelkedő minőséget követelő hagyományos 3, 4 és 5-ös kategóriájú őszi nyugalmi állapotú területekhez. Ez egy olyan termelőbarát változat, amely könnyen kezelhető. A Power 4.2 ugyanolyan jól teljesít az agresszív, „mindent ki” típusú, illetve a hosszabb időtartamot felölelő vetésforgók esetében is, ahol a növényállomány ellenálló képessége szokott egyébként okot adni az aggodalomra. A Power 4.2 jól alkalmazható a 3, 4 és 5-ös típusú kaszálási rendszerekbe, a helyi termesztési szezon hosszától függően.

A Power 4.2 egyike azon változatoknak, amelyek csúcsmennyiségű hozamot eredményeznek minőségromlás nélkül, a zöldbimbós időszaktól egészen a virágzásig. A Power 4.2 jól illik a hűvösebb időszakot kedvelő füvek mellé, és kiváló újranövekedést mutat.


Elérhetőségek, területi képviseletek:

Szabó Béla
Kereskedelmi igazgató
[email protected]
+36 20 254 0408

 

Csermák István
Területi vezető, Alföld
[email protected]
+36 20 468 8687

 

Vajda Péter
Területi vezető, Dunántúl
[email protected]
+36 20 318 6067

 

Mátyás Csaba
Területi értékesítési vezető, takarmányozási szaktanácsadó
[email protected]
 + 36 20 238 8330