MENÜ

Magágykészítő kombinátorok minden igényhez

Oldalszám: 11
2016.10.06.

Egy jó rugóskapás kombinátor egyenletes magágyat és talajfelszínt készít a lehető legkevesebb munkamenetben. Az egyenletes munkamélység egyenletes magágyat és ideális kelési környezetet teremt, ezzel megalapozva a sikeres betakarítást.

A gépnek szintén feladata a megfelelő rögstruktúra kialakítása. Ez nagyon fontos kötöttebb talajtípusoknál, amelyeknél a megfelelő kelési nedvességhez aprómorzsás talajszerkezetre van szükség a mag környezetében és durvább szerkezetre a talaj felszínén, hogy az eliszapolódást elkerüljük.

A Multiva kombinátorok működése ezeknek a követelményeknek a teljesítésén alapul. Az optimális kapageometria egyenletes magágyat garantál, a fejlett rögtörő henger és simító technológia gondoskodik a megfelelő talajszerkezet kialakításáról. A Multiva kombinátorok kimagasló anyagminősége és a precíz gyártási folyamatok hosszú élettartamot garantálnak.

 

Optima T kombinátor

Hosszú és erős felépítésével, 7 tengelyen elhelyezett kapáival az Optima T változatos körülmények között és minden talajon kiváló magágykészítő eszköz. Tágas, eltömődéstől mentes felépítésével akár könnyebb elsődleges talajmegmunkálás után is használható. Erős Multiva TerraFlex kapái a 75 mm-es kapaeloszlással igen egyenletes magágyat biztosítanak.
 

 

TopLine Super XL kombinátor

A TopLine Super XL kombinátor kalászosok tarlójában, sekély művelési mód esetén és szántott, lazított talajhoz is kiváló választás. Egyedülállóan tágas kialakításával, a 9 kapatengellyel és a magas és erős TerraSuper kapákkal tarlóban is megbízhatóan dolgozik. Fő feladata a magágykészítés bármilyen körülmények között, de akár kalászosok utáni tarlóhántáshoz is kiváló.

A TopLine Super XL a végletekig leegyszerűsíti a talajművelés és vetés folyamatát, de szükség esetén kitűnően alkalmazható intenzívebb talajelmunkálási rendszer részeként is.

 

TopLine Cross kombinátor

A nehéz talajok kiváló munkagépe szántás vagy más elsődleges talajmegmunkálás után. A Multiva TopLine Cross új szintre emeli a magágykészítés hatékonyságát. Rendkívül merev és erős kerete a 8 kapasorral és a középen elhelyezett harmadik simítósorral a legnehezebb talajokon is hatékony egymenetes talajelmunkálást tesz lehetővé. A Multiva TerraSuper kapákkal és 80 mm-es kapaeloszlásával a piac egyik legegyenletesebb magágyát adja.

 

Multiva Rumbler szántóföldi henger

A Rumbler egy nagy igénybevételre tervezett henger, amely különböző felhasználási célokhoz módosítható mellső simítóval és aprómagvető géppel. A hengerek a talajtömörítés és rögtörés megbízható, hatékony eszközei, masszív felépítésük hosszú élettartamot garantál. A Multiva hengerek könnyen üzemeltethető eszközök, amelyek minimális vonóerőt igényelnek a traktortól. A nagy abroncsméret segíti a biztonságos közúti szállítást és a stabil mozgást a földeken.

 

Multiva Magyarország Kft.
www.multiva.hu