MENÜ

Bőtermő és prémium

Oldalszám: 81
2018.02.12.

A bőtermő és prémium kategória 6 faj 33 fajtáját kínálja Önnek a Karintia a 2018-as szezonban. Közép-Európa meghatározó agrárvállalatának, a Mauthner csoportnak tagjaként kivételes helyzetben vagyunk a fajtakínálatunk összeállításánál. Cégcsoportunk 3 nemesítőházának köszönhetően újabb 5 ÍGÉRETES FAJTÁVAL bővítettük portfóliónkat.

Az INNOVÁCIÓ továbbra is kiemelt szereppel bír a Karintia életében. Az országban elsőként alkalmazzuk a teljes KALÁSZOS szortiment esetében a 2 komponensű csávázási technológiát, melynek köszönhetően az intenzív kezdeti fejlődésű fajtáinkkal még hatékonyabb gyökérfejlődés érhető el.

A SZÓJA, a SÖRÁRPA és a DURUM programjainkban ugyancsak a Mauthner csoport évtizedes szakmai tudására támaszkodunk. Ezt alapul véve, kiváló genetikájú fajtákat kínálunk a termelők részére. Teljes körű szolgáltatást biztosítva a termést az ország bármely pontján vissza is vásároljuk.

ZÖLDÍTŐ KEVERÉKEINK iránt évről évre egyre jelentősebb kereslet mutatkozik. 2018-tól GYEP-LEGELŐ keverékekkel bővítjük a zöldítő palettánkat.

A kiválasztásnál elsődleges szempont a PANNON RÉGIÓRA történő nemesítés mellett az ALKALMAZKODÓKÉPESSÉG, mely megítélésünk szerint a szélsőséges időjárási körülményeket tapasztalva egyre inkább felértékelődik. Bízunk abban, hogy az ORSZÁGOS lefedettégű SZAKTANÁCSADÓI HÁLÓZATUNKKAL, a megújult és egyre bővülő fajtaválasztékunkkal, kedvező MŰTRÁGYA- és NÖVÉNYVÉDŐSZER-kínálatainkkal, továbbá a több mint 20 éves nemzetközi TERMÉNYKERESKEDELMI tapasztalatunkkal hozzá tudunk járulni az Ön sikereihez is.

Vetőmag-előállító és -forgalmazó, továbbá növényvédőszer-, műtrágya- és terménykereskedő vállalatként jelentős a felelősségünk a tájékoztatásban. Az ország számos pontján tartott nagy látogatottságú SZÓJA és KALÁSZOS szakmai rendezvényeink helyszíneiről, időpontjairól, részletes programokról, folyamatosan publikált kísérleti eredményekről, napi aktualitásokról a www.karintia.hu honlapunkon tájékozódhat.

Fajtáink jelentős része a BIO termesztők részére is elérhető.

81-karintia-szojafajtak