MENÜ

Az Agro Napló a jövő szakembereiért!

Oldalszám: 76
2018.09.06.

A jövő útja a digitalizáció és a precíziós technológia, de lesz-e majd elég szakember, aki kezeli a high-tech gépeket, vagy aki átlátja az összetett gazdálkodási folyamatokat?

an logó vektoros

 

Az Agro Napló szerint nem lehet elég korán elkezdeni a mezőgazdasági szakmákban rejlő lehetőségek hangsúlyozását a pályaválasztás előtt állók számára. Azoknak pedig, akik ezeket a szakmákat tanulják, folyamatos támogatásra van szüksége: élményekkel, újdonságokkal, a lehetőségek bemutatásával kell hivatástudatukat és büszkeségüket erősíteni, hogy jó úton járnak, és hogy óriási szükség van rájuk!

Ezt a feladatot vállalja az Agro Napló, amikor középiskolások számára olyan vetélkedőket szervez, mint a „MezőgépÉSZek” vagy „A Gazdanapok Ászai”. És szintén a szakmai elköteleződést segíti, amikor a programjainkban részt vevő diákok partnereinknek köszönhetően szakmai élményekkel gazdagodhatnak a különböző kiállításokon és gyárlátogatásokon. Hogy csak a legaktuálisabbat említsük: „A Gazdanapok Ászai” vetélkedő összes versenyzőjét vendégül látja a NAK Mezőhegyesen a II. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow rendezvényen szeptember 20-án. Köszönjük!