MENÜ

Bemutatkozik a TOPCON X23 monitor!

Oldalszám: 54
2019.04.08.

Új taggal bővül a csúcsminőségű eszközeiről ismert japán TOPCON márka mezőgazdasági kínálata. Az új kijelző az X23 nevet viseli és megalkotásával egy olyan kedvező árfekvésű, sokrétűen fejleszthető kijelző került a kínálatba, melyet a kis és közepes gazdaságok is megengedhetnek maguknak.

Az X23 kijelzővel összeállított System 230 automata kormányzási rendszert mintha csak a hazai gazdálkodók igényeire formálták volna: nagypontosságú, gépfüggetlen automata kormányzás, egyszerű kezelhetőség, ISOBUS kompatibilitás, azonnali segítség.

A System 230 automata kormányzási rendszerben valamennyi TOPCON-tól megszokott és kedvelt tulajdonság megtalálható:

  • Japán műszaki termékhez méltó minőség, két év gyártói garanciával
  • 21,3 cm-es kijelző méret
  • Mezőgazdasági felhasználáshoz fejlesztett, maximálisan stabilan futó HORIZON szoftver
  • Kompakt kialakítású, nagy nyomatékú és villámgyors beavatkozású AES-35 kormányautomatika
  • A maximális pontosságú vonalvezetés érdekében a kormányzott kerekek szögállásáról visszajelzést nyújtó kormányszögjeladó, vagy elektronika
  • Valós idejű, aktív távoli segítség, melynek köszönhetően átvehető és teljesértékűen kezelhető a kijelző képe. Ezen funkció segítségével pillanatok alatt lehet módosítani a kormányzási paramétereken, vagy éppen leellenőrizni az erő-, vagy munkagép paramétereket.
  • ISOBUS és nem ISOBUS munkagépek vezérlési lehetősége (pl. permetezőgép automatikus szakaszvezérlés)

Az X23 monitor természetesen sorvezetőként is rendelkezésre áll azon gazdálkodók számára, akik egyelőre nem terveznek komplett kormányzási rendszerbe befektetni. Sorvezetőként +/-15-20cm-es sorcsatlakozási pontossággal 750.000 Ft+ÁFA akciós áron kapható az új kijelző, mely sorvezetés mellett ISOBUS kezelőterminálnak is tökéletes!

A részletekről érdeklődjön a márka magyarországi importőrének elérhetőségein, vagy kollégáinknál:

www.agropilot.hu
[email protected]
www.facebook.com/agropilotkft

Bíró János
70/8865204

Karpjuk György
70/8865200

 

topcon-agropilot_1904-k