MENÜ

Az Agrotec Magyarország Kft. folyamatos, dinamikus fejlődést produkál

Oldalszám: 79
Agro Napló 2019.07.05.

A bajai a hatodik saját tulajdonú telephely az Agrotec Magyarország Kft. 2013-as működése óta, országosan viszont 14 telephellyel rendelkezik. Országos értékesítési hálózata által szakszerű segítségben, rugalmas és hatékony problémamegoldásban részesülhet a szolgáltatásokat igénybe vevő vásárló.

agrotec-baja-img_5192

 

Az új központ teljes mértékben kielégíti a környező gazdálkodók szervizszolgáltatás és alkatrészellátás iránti szükségleteit, és megfelelő teret biztosít a színvonalas gépértékesítésnek.

Az Agrotec az ügyfélközpontúság mellett kiváló ár-érték arány biztosítására összpontosít. Kedvező áron, megfelelő felszereltséggel bocsátja rendelkezésre az általa forgalmazott termékeket, legyen szó mezőgazdasági gépről, technológiáról, alkatrészről, vagy a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokról.

A vállalat mindamellett, hogy a New Holland mezőgazdasági gépek – erőgépek, kombájnok, bálázók, teleszkópos rakodók, silózók, gyümölcs- és növénytermesztési céllal használt gépek, építőipari – hivatalos magyar importőre, komplex megoldást nyújt a precíziós növénytermesztés megvalósításához is.

A modern PLM technológia kiépítéséhez a New Holland legfejlettebb GPS eszközeit kínálja gyári kiépítésben és utólagos felszereléssel szinte minden gyártó gépeire. Emellett a cégcsoport munka- és célgép kínálata szintén folyamatosan bővül a vásárlói igényeknek megfelelően, de a cég a használt gépek forgalmazásában is kiemelkedő munkát végez.

Az Agrotec 2015 júniusától hivatalos partnere lett a Lindsay öntözőgépek gyártójának, így a termékpalettán megtalálhatók mobil és telepített öntözőberendezések is. A vevőszolgálati szervize jól képzett, a New Holland gépek szervizelésében jártas kollégáinak segítségével a legbonyolultabb műszaki problémára is megoldást találnak.

A frissen megnyitott bajai telephelyen egy különleges szövetség is összpontosul, mivel az épületben egy az IKR Agrár által fenntartott növényvédő szer raktár is helyet kapott, így a mezőgazdasági termékek és szolgáltatások teljes palettáját képesek nyújtani a magyar gazdáknak. Az IKR Agrár Kft. a műtrágyagyártás területén számos innovatív termékkel rendelkezik, emellett vetőmagkínálatukban a Magyarországon beszerezhető valamennyi vetőmag szerepel. Az anyacég a prágai székhelyű Agrofert Holding, mintegy két éves előkészítő munka után 2012. december 1-jével megvásárolta az IKR Zrt. input anyag és terménykereskedelmi üzletágait, az üzletágakhoz tartozó infrastruktúrával együtt.

Ma Magyarországon mintegy 8000 New Holland traktor és csaknem 2000 kombájn dolgozik. Jelentős piaci részesedéssel, az egyik vezető gépértékesítő vállalat ma Magyarországon.

A bajai telephelymegnyitó egy sajtótájékoztatóval egybekötött ünnepélyes átadás keretein belül zajlott a környező gazdák részvételével.

http://bit.ly/AGROTEC-Baja

-an-