MENÜ

Kedvezményes AGROmashEXPO-belépő váltható januárban!

Oldalszám: 65
2021.01.16.

Magyarország legrangosabb agrár-szakkiállítása új időpontban, megújult helyszínnel és kedvezményes jeggyel várja a szakembereket 2021. március 3–6. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

 

agromashexpo-2021

 

A kiállításra már december közepe óta váltható belépőjegy, mely ráadásul a 2021-es különleges évre való tekintettel, a regisztrálóknak csupán 1000 forintot jelent.

A szervezők ezzel szeretnék megkönnyíteni a szakembereknek a látogatást. A kedvezmény ugyanakkor már csak rövid ideig, egész pontosan január 31-ig tart, így érdemes minél hamarabb ellátogatni a www.agromashexpo.hu weboldalra. Már csak azért is, mert az elővételes jeggyel érintésmentesen lehet belépni a kiállításra, és elkerülhető vele a pénztáraknál történő hosszas sorban állás.

A 2021-es AGROmashEXPO-ra már most több mint 140 kiállító jelezte részvételi szándékát. A mezőgazdasági gépek, az input, a logisztika, az agrárelektronika, a méréstechnika, digitalizáció és automatizáció termékei és szolgáltatásai mellett a Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési díj pályázatnak köszönhetően a legfrissebb innovációk is megtalálhatók lesznek a Hungexpo megújult és vadonatúj pavilonjaiban.

A piaci újdonságok megismerése és az üzletkötés mellett az AGROmashEXPO a tudás- és tapasztalatmegosztás fontos fóruma is. Ennek szellemében a szakembereket ismét gazdag szakmai programkínálat várja mind a színpadon, mind a konferenciatermekben. A kiállítás részletes programja egyelőre kialakítás alatt áll, de érdemes rendszeresen ellátogatni a rendezvény weboldalára a legfrissebb információkért.

A kiállítás szervezői mindezek mellett dolgoznak a lehető legbiztonságosabb kiállítási feltételek megteremtésén is. Annak érdekében, hogy minimalizálják az egészségügyi kockázatokat a kiállításon létrehoztak egy, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által is jóváhagyott egészségügyi szabálykönyvet, mely számos intézkedést tartalmaz a pavilonok teljes napi fertőtlenítésétől kezdve a zárt térben történő maszk viseléséig, ami mind a kiállítókat, mind a látogatókat köti.

A szabálykönyv részletes tartalma, csakúgy, mint a jegyvásárlás vagy a folyamatosan frissülő programkínálat megtalálható a www.agromashexpo.hu weboldalon.

A kiállítás online médiapartnere az agroinform.hu, szakmai partnerei pedig a Mezőgépgyártók Országos Szövetsége, a Gabonatermesztők Országos Szövetsége és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.
(x)