MENÜ

Drága a takarmány? Csökken a jövedelmezőség? Javítsunk rajta!

Oldalszám: 89
2021.03.09.

Az alapanyag-, valamint a takarmányárak drasztikus emelkedése, ugyanakkor az alacsony sertés- és baromfiátvételi árak miatt a termelők nyereségessége mostanság megkérdőjeleződik.

Ilyen esetekben sokan a takarmány árának visszaszorításán gondolkodnak – a beltartalom csökkentése által –, pedig a legfontosabb az lenne, hogy a jó minőségű takarmányból a lehető legtöbb terméket állítsuk elő, ezzel  javítva a jövedelmezőséget! Erre az egyik legjobb takarmány-adalékanyag a Digestarom® DC, melyet már joggal nevezik világszerte A TAKARMÁNY ÁTALAKÍTÓ-nak.

A Digestarom® DC biológiailag aktív összetevőkből áll, melyek a Biomin® Duplex Capsule technológiába vannak ágyazva. A dupla mikrokapszula magjában és a burokban lévő különböző növényi anyagok válogatott keveréke maximalizálja a növényekben rejlő egyedi pozitív hatásokat. A kapszula folyékony magja a bél mikroflórájának kialakításában játszik szerepet, a kapszula anyagába ágyazott összetevők az étvágyra és a belső elválasztásra hatnak, mialatt az egyéb gyógynövények és a kivonatok a bél védelméért felelősek. Az illat- és ízfokozó összetevők stimulálják az állatok nyál- és emésztőnedv elválasztását, valamint fokozzák az enzimkiválasztást az emésztőrendszer teljes hosszában, ami a táp­anyagok jobb lebontásához vezet.

A Digestarom® erősíti a szervezetben a gyulladáscsökkentő- és antioxidáns hatásért felelős faktorok működését, ezáltal az emésztőrendszer kiegyensúlyozottságát eredményezi, így sokkal jobb a tápanyagok emésztése, valamint javul az állatok egészségi állapota. A termék segít a bélhámsejtek közötti fehérje-összeköttetések (tight junctions) megerősítésében, ezáltal meggátolja a kórokozók és toxinok bejutását a véráramba, valamint a tápanyagok visszaszivárgását a bél üregébe.

A Biomin® Duplex Capsule technológia révén a Digestarom® DC aktív összetevői folyamatosan szabadulnak fel az emésztőrend­szerben, így célzottan tudjuk bejuttatni a megfelelő növényi eredetű összetevőket a megfelelő bélszakaszokba, hogy ott a maximális hatást biztosítsák a megfelelő emésztés és felszívódás érdekében.

A Digestarom® DC összetett hatásainak köszönhetően javítja a takarmány ízletességét, fokozza az emészthetőséget, támogatja a bél mikroflóráját, csökkenti a gyulladásos folyamatokat és az emésztőrendszer terhelését, ezáltal javítja a takarmány hasznosulását és a növekedést, következésképpen javítja a termelés jövedelmezőségét!

 

További információkért látogasson el a www.thefeedconverter.com honlapra, vagy lépjen kapcsolatba a BIOMIN munkatársaival!

 

biomin-digestarom-dc-1200