MENÜ

Vulcan keserűsó koncentrátumok

Oldalszám: 64
2021.03.09.

Egy lombtrágya, amely magnéziumot, foszfort, nitrogént, ként és mikroelemeket is tartalmaz. Elfelejthetjük a por oldását és számos mikroelem lombtrágyát.

vulcanagro-fejlec-202102

vulcan-permetezes-csik

Miért kell magnézium-szulfát?

A magnéziumban jól ellátott növény magasabb termésmennyiséget és jobb beltartalmi mutatókat képes produkálni. Olcsó és összetett hatóanyag-tartalmú termékek a Vulcan Keserűsó koncentrátumok, amelyekkel eredményesebben tudunk termelni.

A nagyobb zöld tömeg, a tápanyagokat nagyobb mennyiségben előállítani képes levélfelület jobban megbirkózik a faggyal és az aszállyal is. A keserűsót minden növénynél gondolkodás nélkül használhatjuk 5–10 liter/ha dózisban, több alkalommal.

A víz kémhatását is csökkenti! 

A Vulcan Keserűsó koncentrátumok jelentős mennyiségű foszforsavat tartalmaznak. Ez a foszfor nem csak tápanyag a növénynek, de a rendszerint magas pH-értékű vizek kémhatását is csökkenti. Így javul a gyomirtó, rovar- vagy gombaölők hatékonysága. Ezért a Vulcan Keserűsó koncentrátumokat, ha tehetjük, mindig a növényvédő szerekkel együtt juttassuk ki.

Mikroelemekből az összest!

Növényeink a vegetációjuk alatt mindig hiányt szenvednek egy-egy mikroelemből, ezért a Vulcan Keserűsó koncentrátumok mind az 5 nélkülözhetetlen mikroelemből tartalmaznak. Így a búza, a kukorica is kap bórt vagy molibdént, a repce vagy napraforgó vasat, mangánt és minden növény cinket is. Semmiből sem túl sokat, de éppen elegendőt, az adott levélfelület tápanyag-hasznosító képességének.

Emelt cink-, bór-, réz- vagy NPK-tartalommal

A Vulcan Keserűsó koncentrátumokat rendelhetjük emelt cink-, bór-, réz- vagy NPK-tartalommal. Így az adott növény mikroelem-érzékenységét is ki tudjuk elégíteni. Ha 2–3 alkalommal használjuk, akkor semmilyen más lombtrágyára nem lesz szükségünk.

A Vulcan Keserűsó koncentrátumokat már a telephelyen belekeverhetjük a vízbe, és a föld szélén már csak a növényvédő szert kell hozzáadni. Egyszerű, olcsó és mindig hatásos technológia. Tartályautóban vagy IBC-ben rendelve pedig lényegesen csökkenthetjük a telephelyre nehezedő göngyöleg mennyiségét.

 

vulcanagro-keserusok-hirdetes