MENÜ

Syngenta Portfólió 2022: Kukoricák kifejezetten a magyar termelőknek!

Oldalszám: 21
2021.10.11.

syngenta-kukorica-2022

Nagyobb méretért kattintson az alábbi táblázatra!

sy-kuk-portfolio-2021

 

solandri

SY SOLANDRI

FAO 380-400

Nagy terméspotenciál és jó alkalmazkodóképesség jellemzi az új intenzív hibridünket, az SY Solandrit. A NÉBIH FAO 300 csoportjában első éves regisztráltként 2019-ben máris 112%-os termést produkált a sztenderdekhez viszonyítva.

Ideális körülmények között, magas tőszámon a 23 t/ha* termést is közelítette a Debreceni Egyetem látóképi kísérleti telepén beállított terméspotenciál kísérletben!*

A csövet végig takaró – ugyanakkor korán felnyíló – csuhéjleveleknek köszönhetően jó vízleadási dinamikája van.

Termesztéstechnológia: az átlagosnál jobb körülményeket és intenzív termesztési viszonyokat kedveli.

Hová ajánljuk? Magas terméspotenicálú, valódi FAO 300 végi érésidejű és vízleadású hibrid.

*TKP2020-IKA-04 számú projekt a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Alapból biztosított támogatással, a 2020-4.1.1-TKP2020 pályázati program finanszírozásában valósult meg.

 

bilbao

SY BILBAO

FAO 500-520

Új, ideális kettős hasznosítású hibridünk. Szemesként is betakarítható, de kimagasló zöld- és szárazanyag-tömege révén magas energiatartalmú szilázs készítésére is kiválóan alkalmas. Rugalmas csőtípusa révén jól tolerálja a vetéshibákat is.

Termesztéstechnológia: erőteljes növényei a gyengébb termőhelyekhez is jól alkalmazkodva biztosítják a magas termést. Flexibilis csőtípusú, mely révén képes a jobb területeken hosszabb csövet teremve kihasználni a kedvezőbb feltételeket. Közepes tápanyagigényű.

Hová ajánljuk? Kiváló, megbízható kettős hasznosítású hibrid az ország minden részére ajánlva.

 

valparaido

SY VALPARAISO

FAO 560-580

Jó agronómiai tulajdonságú, magas, robusztus silókukorica. Jó adaptációs képességgel rendelkezik, erektív, üde zöld és stabil szárszilárdságú hibrid.

A 2021-es silókukorica-fejlesztési kísérletekben az egyik legnagyobb zöldtermést adta mind stresszes, aszályos, mind normál viszonyok között.

Termesztéstechnológia: jó adaptációs képességű, eltérő évjáratok esetén is sikerrel termeszthető. Az intenzív silótermesztési körülményeket meghálálja, magas szemsorszámú hibrid, mely a környező országokban már bizonyított magas termésével és kiváló beltartalmi mutatóival.

Hová ajánljuk? Adaptációs és üzemi kísérletekben tesztelve 2021-ben Magyarország minden országrészében az elsők között végzett. Kiváló ár-érték aránnyal és jó beltartalmi eredményekkel rendelkezik.

Kérdés esetén keresse értékesítő csapatunkat!

www.syngenta.hu

syngenta_logo.svg