MENÜ

Hardi AEON permetezőgép – a növényvédelem jövője

Oldalszám: 30
-X- 2023.11.02.

Az élelmiszer-termelés hatékonysága kulcsfontosságú a jövő szempontjából, különösen a növekvő népesség és a környezetvédelmi aggodalmak közepette. A Hardi AEON egy újgenerációs permetezőgép, mely a lean farming elveit követve jött létre. Ez a gép a legújabb technológia és automatizálási megoldások csúcsát képviseli, lehetővé téve a gazdáknak a termelékenység növelését és a pazarlás minimalizálását, miközben választ ad az éghajlatváltozás kihívásaira.

Az AEON biztosítja a kiváló stabilitást, a permetezési pontosságot és az elsodródás elleni védelmet, függetlenül a terepviszonyoktól vagy az időjárástól.

Alapfelszereltségként teljes felfüggesztéssel rendelkezik, ami nemcsak a gépet védi, hanem kivételes kényelmet és biztonságot is nyújt a gépkezelőnek, még nagy sebesség mellett is. A vonórúd laprugós felfüggesztése minimalizálja a vontatmány mozgásának átvitelét a vontatóra, a hidraulikus tengelyközéppont felfüggesztése pedig a gép stabil mozgását és felfüggesztési rugalmasságát biztosítja.

 

30_hardi_aeon_delta_force_agronaplo_23_11

 

A TechZóna a permetezőgép jobb oldalán található, és könnyű hozzáférést biztosít a vezérlő szelepekhez, nagy méretű szűrőkhöz és az opcionális második szivattyúhoz. A MunkaZóna a permetezőgép bal oldalán található, itt zajlik az összes permetezési folyamat, beleértve a feltöltést, kevertetést, bekeverést és permetezést. A FluidBox 8000 terminál egy kijelzőn összefoglalja és egyszerűsíti ezeket a műveleteket.

Az alapfelszereltség része a SmartCom elektronikus vezérlőegység, amely gyors és pontos folyadékszabályozást biztosít, lehetővé téve a gyorsabb permetezést nagyobb kijuttatási mennyiséggel is. A fúvókánkénti be- és kikapcsolási funkció segítségével precízen szabályozható a permetezés, minimalizálva az átfedést a munkaterületeken. A PulseSystem rendszer minimálisra csökkenti az elsodródást és a vegyszerpazarlást, a CurveControl funkció pedig optimalizálja a vegyszeradagolást a fordulók és akadályok közelében.

A Hardi AEON lehetővé teszi a gazdálkodók számára, hogy intelligensen vezéreljék a permetezést, minimalizálva a környezeti terhelést, és növelve a hatékonyságot. További információkért látogasson el a www.hardi.com weboldalra!

 

A Hardi legújabb csúcspermetezője – Hardi AEON!

 

Bővebb információ: https://tinyurl.hu/1mz9

hardi_1000-logo