MENÜ

Partnereink hírei

Partnereink hírei > X 2017.10.16.

Az AGROORG meghívja 2017. évi őszi bemutatóira

Az Agroorganizáció Kft. meghívja Önt és kedves kollégáit őszi szoftverbemutatóira.

Partnereink hírei > X 2017.10.16.

Gázolaj, AdBlue és mobiltartályok a Pap-Agro Kft. kínálatában

Partnereink hírei > X 2017.10.16.

Komplex csomag gyümölcstelepítőknek

Gyümölcsültetvényt létesíteni hosszú távra szóló beruházás. A piaci lehetőségek ismeretében számos olyan döntést kell meghozni a tervezés fázisában a technológia minden elemére vonatkozóan, melyeken később már nem, vagy csak korlátozottan áll módunkban változtatni. Érdemes ezért olyan szakértőket felkeresni, akik a termelők ökológiai és ökonómiai környezetének pontos ismeretében, megbízható és értékes tanácsokkal tudnak szolgálni.

Partnereink hírei > X 2017.10.13.

Új vezető az Erste Agrár Kompetencia Központ élén

Két év alatt csaknem 60 százalékkal nőtt az Erste Bank agrárhitelállománya. A bank szakembereinek és ügyfeleinek az Erste Agrár Kompetencia Központ nyújt támogatást, amelyet október 9-től Fórián Zoltán, az ágazat elismert szakembere vezet.

Partnereink hírei > X 2017.10.13.

AGRO.bio Demo Farm Projekt

Az AGRO.bio - többek között – azt a feladatot tűzte ki magának, hogy közelebb hozza, kézzelfoghatóbbá tegye a talajbaktériumok világát a felhasználók felé. Tudjuk, hogy a gazdálkodókat elsősorban a szántóföldi kísérleti eredmények győzik meg. Az elmúlt 3 évben kísérletek sokaságát állítottuk be és értékeltük ki, ma már jelentős mennyiségű üzemi, nagyparcellás és kisparcellás eredmény áll a rendelkezésre. Ennek a folyamatnak a lényeges eleme a 2015-ben elindított „Demo Farm Projekt”.

Partnereink hírei > X 2017.10.13.

Műtrágya Világnap 2017

Ma van a műtrágya világnapja, amikor a műtrágyákat és azoknak a mezőgazdaság területén világszerte betöltött kiemelkedő szerepét ünnepeljük. A Borealis L.A.T mint a műtrágyaipar egyik fontos szereplője szintén támogatja ezt az eseményt.

Partnereink hírei > X 2017.10.13.

Talajjavítás hozamfokozással!

Partnereink hírei > X 2017.10.12.

Ismert vezető a Takarék Csoport új agrárigazgatóságának élén

Hollósi Dávid irányítja a Takarék Csoport új igazgatóságát. A három szakterületet – a Takarék Agrár Központot, az ország egészére kiterjedő agrárfinanszírozási hálózatot és a speciális ágazati igényeket kiszolgáló agrártermék-fejlesztési csoportot – is magában foglaló igazgatóság a korábbinál komplexebb és hatékonyabb szolgáltatásokat tud nyújtani az ügyfeleknek.

Partnereink hírei > X 2017.10.11.

Vinex Bt. – Nagy múlt, modern szakértelem

Kis családi vállalkozásként indultunk, s majd meglátják, a jövőnk is a család marad. Az elmúlt 25 évben rengeteg tapasztalatot és szaktudást gyűjtöttünk a villanypásztoros, a mechanikus és a kombinált kerítésrendszerek terén. Dolgoztunk és dolgozunk nagy erdészeti és mezőgazdasági, állattenyésztő, valamint gyümölcstermelő megrendelőkkel, de ugyanúgy a kis megrendelőket, a nagyvárosból vidékre költöző és új életet kezdő családokat is kiszolgáljuk, választásaikban támogatjuk. Hiszünk a sokoldalúságban, a rugalmasságban és abban, hogy minden egyedi igény is a legmagasabb színvonalon kielégíthető.

Oldalak: 1 / 403
1 2 3 4 5 6 ... 403