MENÜ

Partnereink hírei

Partnereink hírei > X 2018.12.07.

AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2019

Kevesebb, mint két hónap és megnyitja kapuit Magyarország agráripari csúcsrendezvénye! Az AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2019-ben január 23-26. között várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban a Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészet kiállításokkal együtt.

Partnereink hírei > X 2018.12.04.

Live the Land: A Vredestein tisztelgése a gazdálkodó életmód előtt

A prémium minőségű gumiabroncsokat előállító Vredestein egy promóciós filmet készített a gazdálkodók, valamint a termőfölddel való kapcsolatuk és a mindennapos kemény munkájuk tiszteletére. A kilenc hónapnyi forgatás eredményeként megalkotott filmet az amszterdami székhelyű díjnyertes stúdió, a Sounds Like Film készítette, és részét képezi a Vredestein mezőgazdasági gumiabroncs-portfóliójához tervezett Live the Land kampányának.

Partnereink hírei > X 2018.11.27.

Metszés gyorsan, kényelmesen!

  A SZEGÁNA Kft. már régóta forgalmaz pneumatikus és elektromos metszőollókat, melyekhez szerviz és alkatrészellátást biztosítunk. A jól bevált olasz LISAM pneumatikus metszőollókat, láncfűrészeket komplett készletben, kompresszorral, csatlakozókkal, munkatömlőkkel, hosszabbító rudakkal és részegységenként kínáljuk.  

Oldalak: 1 / 461
1 2 3 4 5 6 ... 461