MENÜ

Partnereink hírei

Partnereink hírei > X 2021.03.05.

Nézze vissza konferenciánkat! – Fókuszban a repce

Látta élőben a Corteva Agriscience™ Szezonnyitó online konferenciasorozatának minden részét? Ha lemaradt róla, tekintse meg most tematikus részenként felvételről! Elsőként nézze meg "Fókuszban a repce" c. videónkat! A rendezvény teljes anyaga visszanézhető YouTube csatornánkon.

Partnereink hírei > X 2021.03.04.

Ma lenne 100 éves Rune Stark, a Väderstad alapítója

Rune Stark és felesége, Siw 1962-ben hozták létre vállalkozásukat Rune’s Mekaniska Verkstad (Rune Gépműhelye) néven. Ami ezután következett az már az agrártörténelem része. Rune 2008-ban hunyt el, de emléke a vállalatnál tovább él, ma lenne 100 éves.

Partnereink hírei > X 2021.03.04.

CLAAS ARION 400: A népszerű és sokoldalú gép Stage V frissítést és új csúcsmodellt kap

A CLAAS ARION 400 traktorok átalakításra kerültek a Stage V kibocsátási szabvány jegyében – új kialakítás, új csúcsmodell és CLAAS energiagazdálkodás, a CLAAS Power Management (CPM) által az ARION 440 és a nagyobb testvérei nagyobb teljesítménnyel lesznek elérhetők. Sőt, az új modellek nagyobb hidraulikus erővel, nagyobb emelőkapacitással és nagyobb jármű össztömeggel rendelkeznek.

Partnereink hírei > X 2021.03.04.

Már a növényeknek is van vakcinájuk

Termesztett növényeink élettartama során számos stressztényező fordulhat elő. A biotikus stresszfaktorok (kártevők, kórokozók, gyomok) ellen alkalmazhatjuk az ismert növényvédő szereket, bár a hatóanyagkivonások miatt már ez sem egyszerű minden kultúrában.  A stressztényezőknek azonban van egy másik csoportja, amely világszerte sokkal nagyobb károkat okoz és nehezebb ellenük védekezni is, ezek az abiotikus stresszfaktorok.

Partnereink hírei > X 2021.03.03.

Nagy teljesítményű mindenes

Új gépvásárlások esetében a mai megjelenés háttérbe szorul a hatékonysággal szemben. Egy olyan traktorra van szükség, ami magas teljesítménnyel, állandó terhelés alatt kemény munkát lát el, mindezt elfogadható áron. Egy Kubota traktor pontosan ilyen megoldás. 

Partnereink hírei > X 2021.03.03.

Ilyen a jelenlegi őstermelői nyugdíjhelyzet

Nagyon sok helyen megvitatták már azt, hogy a KATA-sok milyen nehéz helyzetben vannak, amikor elérik a nyugdíjkorhatárt. Sajnos az őstermelők helyzete sem sokkal egyszerűbb, ilyen szempontból ugyanis ők is kevés segítséget kapnak.

Oldalak: 1 / 581
1 2 3 4 5 6 ... 581