MENÜ

Partnereink hírei

Partnereink hírei > X 2018.10.18.

UBM Sertés Szakmai Nap

A nagy sikerű baromfi és szarvasmarha szakmai napjaink után, október 11-én Gárdonyban, a Nautis Hotelben rendeztük a Sertés Szakmai Napunkat.

Partnereink hírei > X 2018.10.16.

Benoit Rivallant lett az európai Apollo Vredestein elnöke

Az Apollo Tyres Benoit Rivallant-t nevezte ki európai működésének elnökévé. A 2014 óta az Apollo Tyres vállalatnál dolgozó Benoit a gumiabroncspiaci nemzetközi pályafutása során szerzett gazdag tapasztalattal foglalja el új pozícióját. Elődje a vállalat európai működését az elmúlt négy évben sikeresen igazgató Mathias Heimann volt, aki tanácsadóként folytatja a vállalattal való együttműködését.

Partnereink hírei > X 2018.10.16.

Az év magyar vállalata az AXIÁL Kft.

Október 11-én rendezték meg a Figyelő Top200 gálát a budapesti Várkert Bazárban. Az év egyik legjelentősebb hazai, üzleti eseményén nyolc kategóriában osztottak ki díjakat, köztük „Az év magyar vállalata” elismerést is, melyet az AXIÁL Kft. vehetett át.

Partnereink hírei > X 2018.10.16.

A mezőgazdaságban dolgozó nők szerint továbbra is fennáll a nemek közötti egyenlőtlenség

A Corteva AgriscienceTM, a DowDuPont mezőgazdasági divíziójának megbízásából készült felmérés szerint a nők tapasztalnak ugyan előrelépést ezen a téren, de az túl lassú. A pénzügyi egyenlőtlenségek említésén túl csak a megkérdezettek kevesebb mint fele érezte azt, hogy elismerik, hallgatnak rá vagy részt vehet a döntéshozatalban

Partnereink hírei > X 2018.10.15.

Izgalmas Szakmai Napok a nemzetközi publikum számára

Nagyjából 130 nemzetközi kereskedelmi partner fogadta el a meghívást a Fliegl Agrartechnik kétnapos szakmai rendezvényére, hogy megismerkedjen a legújabb fejlesztésekkel. 14 nemzet képviseltette magát Mühldorfban, Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártójának központjában.

Partnereink hírei > X 2018.10.15.

A talajod folyton változik. És Te?

Miért és hogyan érdemes a talajmegújító gazdálkodásra váltani? Ausztrál, francia, amerikai és magyar gazdák mesélnek az átmeneti időszakkal kapcsolatos tapasztalataikról és a bekövetkező változásokról – a talajban, az agrotechnikában és természetesen a fejekben.

Partnereink hírei > X 2018.10.12.

A CLAAS bemutatja az új ORBIS generációt

Az új ORBIS 600 SD és ORBIS 750 silókukoricaadapterek nagy és kis tárcsákkal dolgoznak az optimális anyagáramért, a nagy hatékonyságért és a biztos működésért. Az újratervezett T-konzolokkal kialakított lengőkeretes felfüggesztés csökkenti a súlyt és növeli a kopásállóságot. Az új adapternyitási-csukási kinematikával az adapterek néhány másodpercen belül munkaára vagy vonulásra készek.

Oldalak: 1 / 455
1 2 3 4 5 6 ... 455