MENÜ

Partnereink hírei

Partnereink hírei > X 2018.02.16.

Megérkezett a megbízhatóság új jelképe! Új generációs speciál traktorok Japánból!

M5001N: A keskeny nyomtávú traktorok bajnoka

Partnereink hírei > X 2018.02.16.

GPS alapú automata talajmintavétel, tápanyag-utánpótlási javaslat készítése (precíziós gazdálkodás)!

Partnereink hírei > X 2018.02.16.

Nagyobb terméshozam, védve a természetet

A mezőgazdasági termelés eredményessége és hatékonysága megköveteli az újítások alkalmazását. Az innovatív formulációval rendelkező és nagy hatású hatóanyagot tartalmazó N-Lock készítmény a magas termést a hatékonysággal párosítja.

Partnereink hírei > X 2018.02.16.

Gondoskodás - Eredményesség - Phyller!

A Phylazonit termékcsalád talajbaktérium-készítményeinek kijuttatása sarkalatos pontja a hatékony működésnek. A siker érdekében ezért kidolgoztunk egy olyan kijuttató egységet, mely saját gépre szerelve elősegíti az Phylazonit Talajoltó, Talajregeneráló talajba történő optimális továbbítását.

Partnereink hírei > X 2018.02.15.

Mi alapján válasszunk tavaszi talajoltó készítményt?

A jó talajállapot igénye nem lehet kérdés. Elősegítésére törekedni kell a hétköznapok gyakorlatában, és ennek a legegyszerűbb módja a baktériumos talajoltás. Amikor elhatározzuk, hogy talajainkon mikrobiológiai talajoltást alkalmazunk, jó tisztán látni adottságainkat, lehetőségeinket. Ezeknek a megoldásoknak köszönhetően már néhány ezer forintos hektárköltséggel is sokat tehetünk talajaink egészségért, termőképességük javulásáért.

Partnereink hírei > X 2018.02.15.

Megmutatjuk a PREGA 2018 Konferencia részletes programját!

Közeledik a negyedik PREGA, most megmutatjuk, miért érdemes részt vennie a legnagyobb hazai precíziós gazdálkodási konferencián.

Partnereink hírei > X 2018.02.15.

Február 28-ig várják a pályázatokat az Élelmiszerlavina programban

Elindult a Civil Iránytű Alapítvány és a Syngenta 2018-as Élelmiszerlavina programja. Az önkormányzatok, oktatási intézmények és civil szervezetek idén is több millió forint értékű zöldség vetőmagra pályázhatnak február 28-ig.

Partnereink hírei > X 2018.02.14.

Idén legyen gazdaságosabb a kukoricatermesztésünk!

Számos fórumon olvasni, hogy tavaly a gazdák jelentős részénél gazdaságtalan volt a kukoricatermesztés. Sajnos a legnagyobb limitáló faktor az időjárás, azon belül is a csapadék hiánya. Noha a rossz időt nem tudjuk jóra fordítani, a gazdaságos termesztésért mégis tehetünk pár dolgot.

Partnereink hírei > X 2018.02.14.

Precíziós gazdálkodás talajtani megalapozása

Partnereink hírei > X 2018.02.14.

Gazdálkodók műszaki tapasztalata - segítsen egy kézikönyv létrehozásában!

A következő 10 kérdésből álló kérdőív kitöltésével segítheti egy termelőknek szóló gépüzemeltetési kézikönyv létrejöttét.

Oldalak: 1 / 420
1 2 3 4 5 6 ... 420