MENÜ

A DM-KER Nyrt. lett az AGRIFAC gépek új kizárólagos márkaképviselője

2020.02.10.

A DM-KER Nyrt és a holland AGRIFAC Machinery B.V. között kizárólagos márkaképviseleti megállapodás jött létre az AGRIFAC vállalat termékeinek magyarországi forgalmazására és szervizelésére.

 

Az AGRIFAC elsősorban nagy értékű önjáró permetező berendezéseket gyártó vállalat, termékei közel 10 éve vannak jelen Magyarországon. 2020-tól az AGRIFAC a márkaképviseleti koncepcióját új alapokra helyezte és a DM-KER Nyrt-vel lépett üzleti kapcsolatra. Bár az AGRIFAC termékei jól ismertek Magyarországon, a gyártó a DM-KER-rel kötött megállapodástól a forgalom további bővülését várja. Mindkét fél a hosszú távon sikeres együttműködésben és partnerségben érdekelt és ezt kívánják a jövőben közösen felépíteni.

A DM-KER Nyrt. stratégiájának megfelelően, a 2019. decemberében lezajlott sikeres zártkörű részvénykibocsátásból bevont tőkét a DM-KER Nyrt alapvetően a növekedés elősegítésére kívánja felhasználni, amelynek fontos része, hogy a mezőgazdasági gépek piacán erősödjön új márkák képviseletével. Ennek első, nagyon fontos eleme az AGRIFAC cég termékeinek képviselete a hazai piacon 2020-tól.

 

agrifac_logo_780x200_1797c_cmyk

 

A 2020-as év egy mérföldkő az Agrifac Machinery BV életében, több szempontból is

Először is a NEED FARMING koncepció zászlója alatt megszületett a következő CONDOR generáció, immáron az ötödik, mely magába öleli minden eddigi szántóföldi növényvédelemben szerzett tapasztalatunkat, tovább biztosítva a „4E for Growers” és a „Brilliant and Simple” irányt, melyet célunkként tűztünk ki.

Másodsorban az idei évi AgrárgépShow és Agromashexpo kiállítás alkalmával közösen bemutatkozhattunk újonnan választott kizárólagos forgalmazónkkal Magyarországon. Ezzel a lépéssel hosszútávú üzleti stratégiánk erősödik, mely a kizárólagosságot is céljául tűzte ki maga elé.

Gyártói jelenlétünk, szolgáltatásaink minősége, partnereinkhez való közelségünk ezen változással kizárólag erősödni fog, új márkaképviseletünk révén ez nem kérdéses többé számunkra.

Agrifac Condor V a „Need Farming” – „4E for growers” valamint a „Brilliant and Simple” koncepciók jegyében

2020 januárjától új Condor önjáró permetezőgép generáció indul útjára az Agrifac gyártósorairól. A modellfrissítésnek köszönhetően, a teljes Condor portfólió egységes megjelenéssel rendelkezik majd, melynek előfutáraként az Endurance II–vel már megismerkedhetett a nagyközönség mely a „Need Farming” első zászlóshajójaként került elérhetővé a gazdák számára.

Felmerülhet a kérdés, mi is az a „Need Farming”?

A válasz igen egyszerű: A „Need Farming” program egy több tényezőn alapuló gazdaságigazgatási koncepció. A növények, a talajok és egyéb változók közötti különbségek megfigyelésére, mérésére és ezen adatok megválaszolására épül, reagálva mindegyik növény egyedi igényére. Véleményünk szerint nem minden esetben „elég precíz a precíziós gazdálkodás”. A program elméleti gerince, hogy tekintsünk vissza a gazdálkodás alapjaira, minden növényről egyedileg gondoskodjunk, segítségül használva a rendelkezésünkre álló mai technikai megoldásokat. A Need Farming összesíti a gazda tudását a korszerű technológiával, elősegítve a terméshozam növelését.

Az Agrifac Condor V generáció külső jegyek frissítésével és egy új erőforrás bevezetésével teljesíti a Stage V környezetvédelmi és emissziós normát, biztosítva ezzel termékeink helyét a növényvédelem profi ligájában.

condor_v_clearanceplus_qv-1200

Az Agrifac Condor már születése óta a stabilitást, a pontosságot és az innovációt képviseli. A páratlan StabiloPlus alváz biztosítja az egyik legstabilabb permetezőgépet a világon, a GreenFlowPlus esszenciája garantálja a vízrendszer folyamatos és zökkenőmentes üzemeltetését, melynek köszönhetően a bekevert növényvédőszer az utolsó cseppig felhasználásra kerülhet. A rendkívül kényelmes fülkében, az EcoTronicPlus központi vezérlőrendszer használata egyszerű és érthető, a növényvédelmi feladatok ellátását gyerekjátékká teszi. A szélesebb nyomtávbeállítást (WideTrackPlus) és nagy hasmagasságot (ClearancePlus) biztosító fejlesztéseink, a már bevált Condor konstrukció speciális környezeti körülmények- és a legkülönbözőbb növénykultúrák között is alkalmazható. A különféle lehetőségek és variációk mellett a Condor V a “NEED Farming” eszmét erősíti, ami azt jelenti, hogy a Condor kész a növényenkénti külön-külön történő permetezés szabályzásra, olyan Agrifac szabadalmakkal, mint például az AiCPlus (helyspecifikus permetezés a kameratechnológiának köszönhetően) és DynamicDosePlus (egyedi fúvókánkénti táblatérkép alapján történő differenciált lékijuttatás).

A Condor V ezeket a közismert és új előnyöket kínálja egy új köntösben, így a Condor V jobban hasonlít nagy testvérére, a Red Dot Design nyertes Condor Endurance II-re. Ezen felül számos fejlesztés történt, természetesen a „4E for growers” koncepciónkkal összhangban.

A „4E” jelenti azt, hogy az Agrifac-nál mindennek Hatékonynak (Efficient), Gazdaságosnak (Economical), Ergonomikusnak (Ergonomically) és Környezetbarátnak (Ecological) kell lennie.

 

img_20200124_080635-k

 

A „for growers” mögöttes tartalma pedig nem más, minthogy a vetéstől a betakarításig biztosítják permetezőgépeink a növények védelmét és azok táplálását a gazdaságban. A jól átgondolt technológia, amelynek használata már egy élvezeti faktor, valamint az időtálló formaterv, a hozzáértéssel végzett karbantartások alacsony költségei, a tartós minőséghez mért használtgép érték és a hatékony szervizrendszer kombinációja minden egyes Agrifac gépet a „nagy könyvben is megirt” innováció példájává teszi. És ez minden szempontból növekedést jelent! Azt a növekedést, amelyet a vállalkozók, a viszonteladók, a munkavállalók és a mezőgazdasági szakemberek egyaránt örömmel fogadnak, ezen irányok mellett „fenntartható” permetezésről beszélhetünk, mely egyben a sikerünk kulcsaként is említhető.

További információ:
www.dmker.hu