MENÜ

A Mitas kibővíti a High Capacity Municipal, sokoldalú zajmentesen futó all-season gumiabroncs termékcsaládját

2021.04.28.

Az önkormányzati szolgáltatási és rakodó berendezések szegmensében használt unverzális gumiabroncsok iránti megnövekedett keresletnek megfelelően, a Trelleborg csoporthoz tartozó Mitas márka bővíti High Capacity Municipal (HCM) abroncspalettáját az új 360/80R28 IND méret bevezetésével.

 

„A HCM gumiabroncsok minden terepen használhatóak, a szokásos aszfaltutaktól, sáros és havas körülmények között, valamint a sokoldalú közúti és terepközlekedés sokféle alkalmazásában, a mezőgazdasági közlekedéstől az önkormányzati szolgáltatásokig és a útkezelési
munkákig” mondja Pavel Kott, termékmenedzser.

A kifejezetten önkormányzati munkákra tervezett és alacsony zajszintet biztosító gumiabroncsok minden évszakban sokféle alkalmazásban
használhatóak.

Az acélpántos radiális felépítés és az abroncs központi részén található egyedi futófelület-kialakítás a HCM-sorozatnak nagy tartósságot, hosszú élettartamot és jó kormányzási tulajdonságokat biztosít, még nagy sebességnél is. Ez a futófelület és a gumiabroncs vállrészének eltérő bordaszélessége kivételes tapadási tulajdonságokat biztosít a különböző felületeken.

Az egyedi futófelület-kialakítás emellett javítja a gumiabroncs öntisztulási tulajdonságait, csökkenti az esetleges úttisztítási költségeket, valamint minimalizálja a zaj- és rezgésszintet a vezető kényelmének javítása érdekében.

Az eredetileg négy méretben, 2016-ban megjelent HCM termékcsalád ma már összesen tizenhat termékből áll, 16 és 42 col közötti felniméretre. A D sebességkategória (65 km/h) azt jelenti, hogy a Mitas HCM abroncsok alkalmasak utakon végzett munkára és közlekedésre.

További információkért a Mitas HCM termékcsaládjáról:
mitas-tyres.com/en/products/agricultural-tyres/municipal-agro-indand-mpt/hcm

A legközelebbi Mitas kereskedőt itt találja meg:
mitas-tyres.com/en/dealers-locator