MENÜ

A Trelleborg csatlakozott a Massey Ferguson rendkívüli “MF NEXT Concept Tractor” projektjéhez

Bemutatásra került a Fenntartható Gumiabroncs Trelleborg CTIS+ Inside-dal

2019.11.25.

A Trelleborg csatlakozott a Massey Ferguson „MF NEXT Concept Tractor” projektjéhez, a futurisztikus gépet az új TM1000 Progressive Traction mezőgazdasági gumiabronccsal szerelték, egy teljesen fehér keverékben.

 

A TM1000 gumiabroncsokat modern extra könnyű felnikre szerelték fel, integrálva az innovatív CTIS + Inside, központi gumiabroncs-felféknyomás-rendszerrel, amelyet a Dana-val közösen fejlesztettek ki. Az „MF NEXT Concept”-et a Massey Ferguson kezdeményezte, ezzel bizonyítva a márka elkötelezettségét az intelligens és a jövőbeli gazdálkodás iránt, valamint hogy ezzel ünnepelje az első ember holdraszállásának 50. évfordulóját.

A 2019-es Agritechnica során a Massey Ferguson stand „MF NEXT Concept” területén, a Trelleborg bemutatja a fenntartható gazdálkodással kapcsolatos innovatív koncepcióit . Az „MF NEXT Concept Tractor” az új TM1000 Progressive Traction gumiabroncsokkal van szerelve, mely a Trelleborg zászlóshajója és a legmodernebb technológiával gyártott mezőgazdasági gumiabroncsa, továbbfejlesztett, karbonmentes, fehér keverékben. Az új gumiabroncs-koncepció célja, hogy bemutassa Trelleborg erőfeszítéseit annak érdekében, hogy hozzájáruljon a modern mezőgazdasági környezetszennyezésének csökkentéséhez.

Paolo Pompei, a Trelleborg Wheel Systems elnöke azt mondta: „Nagy elkötelezettséggel dolgozunk együtt a Massey Fergusonnal, hogy tovább fejlesszük a jövőbeni gazdálkodás legkiválóbb megoldásait. Számos kutatási kezdeményezést indítunk, köztük a fejlett gumiabroncsok összetétel-recepteket, megújuló komponenseket és új környezetbarát polimereket, hogy csökkentsük a modern mezőgazdaság környezetszennyezését, miközben javítjuk a gazdaságok termelékenységét. A karbonmentes fehér gumiabroncs egy marketing koncepció, amely kiemeli elkötelezettségünket ebben a kihívást jelentő utazásban.”

 

mfnext_ext_7-k

 

Ezenkívül a TM1000 Progressive Traction gumiabroncsokat a házon belül kifejlesztett extra könnyű felnikre szereltük  - ez a termék a Massey Fergusonnal közös tervezési kezdeményezés eredménye. A forradalmian új Trelleborg CTIS + integrálható az új felni belső részébe. Az intelligens gazdálkodás felé vezető Trelleborg-utazás részét képező új CTIS + Inside teljesen eredeti központi nyomásszabályozó rendszer. Ez lehetővé teszi a traktorvezető számára, hogy a gumiabroncsnyomást közvetlenül a traktorfülkéből szabályozza, a fejlett Trelleborg Load Calculator (TLC) szoftver által kiszámított ajánlott nyomás szerint.

“Évtizedek óta a Trelleborg részévé vált a vezető traktorgyártókkal folytatott szoros együttműködés a közös fejlesztési és kutatási kezdeményezések terén. Ez a megközelítés továbbra is előrelépést tesz az ipar hatékonyságának és termelékenységének javítása érdekében ”- tette hozzá Pompei.

Thierry Lhotte, a Massey Ferguson Európa és Közel-Kelet alelnöke és ügyvezetõ igazgatója elmondta: „A látványos MF NEXT Concept traktorral a Massey Ferguson bemutatja dinamikus jövőterveit. Ez egy koncepció, amely megtestesíti Massey Ferguson DNS-ét és elképzelésünket, hogy a traktortechnikát elérhetővé, könnyen használhatóvá és megfizethetővé tegyük a világ legtöbb gazdája számára. Partnerünk, a Trelleborg, úgy gondolkodik, mint mi, és a tapadás és talajmegőrzés jövőbeni szintjét az MF NEXT koncepcióba hozza. ”