MENÜ

A tudást díjazta a YARA, sokan kötélnek álltak a kiállítási forgatagban

2017.02.16.

Azt gondolom, mindenki nyert, aki ellátogatott az AGROmashEXPO-ra január végén-számolt be tapasztalatairól Koronczai Rita, a Yara Hungária Kft. marketing vezetője.

Mi is megragadtuk az alkalmat, hogy bemutassuk új termékünket, a kereskedőknél már kapható YaraMilaTM Actyvát, amely 18-11-13 NPK összetételével, és polifoszfát tartalmával remek alternatívája lehet a tavaszi fejtrágyázásnak, főleg, ha az őszi alaptrágyázás elmaradt. Foszfor tartalma épp akkor és olyan formában áll a növény rendelkezésére, amikor az optimálisan tudja felvenni és hasznosítani. Természetesen termékeink, újdonságaink mellett szolgáltatásaink is szerephez jutottak: a hiánytünetek könnyű beazonosítását segítő CheckIT mobilalkalmazás mellett most már ingyenesen elérhető az őszi káposztarepce nitrogén felhasználásának, és igényének meghatározását segítő ImageIT is.

És ha már a szerencsésekről volt szó, voltak akik a szerencsések között is szerencsésebbek lehettek! Főleg, mert tudásukra alapozhattak. Ahogy korábban hirdettük, standunkon játékra invitáltuk a látogatókat. Naponta kétszer, délelőtt 11.00 és délután 14.00 órakor indítottuk kvízjátékunkat, amelyhez csak egy okostelefonra, tudásra és jó tippelési készségre volt szükség. Kérdéseink szerteágazóak voltak, nemcsak a Yaráról, termékeinkről, technológiáinkról, de a hazai és nemzetközi műtrágya piacról is szóltak. Minden kérdésre négy lehetséges válaszból kellett kiválasztani a megfelelőt. A négy nap alatt összesen 53-an tartottak velünk, és vállalták a negyedórás kihívást. Érdemes volt, hiszen 50.000, 100.000 és 150.000 Ft értékben nyerhettek YaraVita lombtrágya csomagot azok, akik a legtöbb kérdésre helyesen válaszoltak, és még elég gyorsak is voltak! És akkor lássuk az eredményeket!

  • Az 50.000 Ft értékű YaraVita lombtrágya csomagot Kedves László 9563 ponttal nyerte.
  • A 100.000 Ft értékű YaraVita lombtrágya csomagot Nádasdi Tibor 10758 ponttal nyerte.
  • A 150.000 Ft értékű YaraVita lombtrágya csomagot Bene Enikő 15415 ponttal nyerte.

És bár ilyen nagy értékben csak három nyereményünk volt, szeretnénk még egy ajándékcsomagot felajánlani a negyedik legjobban teljesítő játékosunknak, Orosiné Berecz Nikolettának, aki 9428 pontot ért el. Gratulálunk a nyerteseknek, akiket a megadott elérhetőségeiken hamarosan értesítünk nyereményeik átvételével kapcsolatban.

Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves játékosunknak, partnerünknek hogy ellátogatott standunkra, kérdéseikkel, észrevételeikkel gazdagítottak minket, és játszottak velünk!